Comparați ofertele

Românii vor spaţii verzi, piscine sau cluburi de golf lângă casă

Românii vor spaţii verzi, piscine sau cluburi de golf lângă casă

Românii nu mai caută o simplă locuinţă atunci când vor să se mute, ci este obligatoriu ca dezvoltatorul să le ofere şi spaţii verzi, de relaxare, piscine, cluburi de golf şi chiar SPA-uri. Aşa s-au extins ansamblurile de case de tip „loft” sau „all inclusive”. Înconjoară Capitala şi sunt vânate de cei care vor să evadeze din forfota oraşului. Iar dacă în nordul Bucureştiului preţurile pentru astfel de locuinţe sunt piperate, cu cât ne îndepărtăm, luxul devine accesibil.

Este panorama la care visează mulţi români care îşi caută locuinţe departe de zarva oraşului. Dezvoltatorii ştiu că vederea spre pădure şi un design interior ieşit din tipare pot cântări greu în alegerea unei case. Aşa-numitele apartamente de tip loft au tot mai mult succes printre cupluri.

Dacă pentru unii stilul minimalist poate fi rece sau chiar plictisitor, să ştiţi că tot mai mulţi români sunt interesaţi de acest tip de apartamente. Cât mai simplu mobilat, cu pereţi din cărămidă, nefinisaţi sau chiar cu aspect din beton.

DENIS DAMASCHIN, reprezentantul unui dezvoltator: Vrem să oferim confortul atât în locuinţă, cât şi în afara ei. Din acest motiv, din 10.000 de metri pătraţi pe care îi avem pentru a construi o să folosim doar 2.400 pentru construcţie, restul vor fi spaţiu verde.

GABRIEL FOCSENEANU, reprezentantul unui dezvoltator: Nu poluează.Toate resursele pe care le folosim sunt regenerabile. Nu avem gaz. Apartamentele au un sistem de încălzire ce captează energia pământului, energie care este apoi transmisă în interiorul apartamentelor, răcirea apartamentelor pe perioada verii şi încălzirea apei calde. 80% din încălzirea apartamentului este gratis.

 

Citeste mai multe AICI
img

Tior.ro

Postări asemănatoare

Cordia Romania a vandut aproape o treime din prima faza a Parcului20

Cordia România a vândut 30% din prima fază a Parcului20 și anunță noi dezvoltări de proiecte...

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro

Construcțiile, în atenția ITM Arad

Sectorul construcțiile este unul cu risc ridicat pentru sănătatea și siguranța în muncă....

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro

Sa cumperi si sa investesti in apartamente noi aproape de mare poate fi un lucru benefic din mai multe puncte de vedere.

In ultimii ani tot mai multi romani investesc intr-o afacere foarte profitabila si fara...

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro