Marmura Residence: 464 de apartamente aproape de birourile din Expoziției-Pipera

Marmura Residence a obținut autorizația de construire: 464 de apartamente aproape de birourile din Expoziției-Pipera

Marmura Residence a obținut autorizația de construire, așa că, în curând, vor începe lucrările pe șantier.

Cele 5 clădiri care compun ansamblul rezidențial oferă 464 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplex-uri, proiectate modern și inteligent. Astfel, beneficiezi de spațiu pe care poți să îl folosești cu ușurință, ferestre de peste 2,25 metri care permit accesul luminii naturale și circulația optimă a aerului, încălzire centralizată, izolare termică și fonică și materiale de cea mai bună calitate.

Marmura Residence aduce și o premieră în București: un parc urban amplasat pe trepte, care va conecta ansamblul rezidențial cu Bulevardul Bucureștii Noi și staţia de metrou Jiului, aflată la doar 100 de metri. Parcul va fi o oază verde, plină de viață, perfectă pentru întâlnirile cu prietenii.

Proiectul va transforma zona unei fabrici abandonate într-un spațiu curat, dinamic și sigur, așa cum merită orice oraș.

Și, pentru că știm că vrei cifre, iată și matematica din spatele Marmura Residence: 5.000 mp de spații verzi, 700 mp de terase pe acoperiș, un lounge exclusiv de 230 mp și o parcare subterană cu 509 locuri. Ecuația e completată de o galerie comercială de 1.700 mp, care include cafenele, restaurante, sală de fitness, farmacie și alte servicii.

Compare listings

Comparaţie