Comparați ofertele

Q Residence – liniste si confort!

Q Residence – liniste si confort!

Piața imobiliară din  Iași este o piata aflata intr-o continua dezvoltare in ceea ce priveste constructia de apartamente noi.   Aici se construiesc multe ansambluri rezidențiale noi ce au concepții inovative și cu oferte de apartamente noi finisate în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Q Residence  este  unul din ansamblurile de apartamente noi din Iasi care imbina linistea si confortul cu accesul facil la principalele puncte de interes din oras.

Ansamblul este construit de un  dezvoltator cu experienta in domeniu, ce are in prezent in stadiu de dezvoltare 5 proiecte imobiliare, in zone de maxim interes ale Iasiului. ATC Construct dezvolta Arka Residence situat in zona garii, Royal Apartments situat  pe strada Octav Botez, nr. 1, Millennium Apartments, situat in Nicolina, Expo Residence, situat in Copou.. Atat Q Residence cat si celelalte ansambluri de apartamente noi dezvoltate de ATC Construct se predau la cheie fiind construite la cele mai inalte standarde de calitate.

Constructia, cu o structura pe cadre din beton armat si zidaria din caramida, este formata din doua tronsoane si include apartamente cu 1 sau 2 camere, care ofera echilibrul perfect intre eficienta folosirii spatiului si un stil de viata modern. Apartamentele dispun de dotari moderne de la producatori consacrati, care ofera confortul dorit si satisfac cele mai inalte exigente.

Astfel ansamblul Q Residence ofera echilibrul perfect intre eficienta folosirii spatiului si un stil de viata modern. Apartamentele dispun de dotari de calitate de la producatori consacrati, care ofera confortul dorit si satisfac cele mai inalte exigente : balcoane spatioase, obiecte sanitare premium, system atiefractie, system de iluminat in casa scarii si temporizator, interfon cu camera video, lift modern. Compartimentarile interioare si exterioare sunt de caramida izolatia exterioara fiind din polistiren de 10cm AustrothermComplexul dispune de o parcare subterană amplă pe două niveluri şi supraterană cu intrare securizată

Pentru cei care  isi doresc spatiu, liniste si in acelasi timp sa fie aproape de centru ansamblul Q Residence este una din optiunile de luat in calcul.

Vezi AICI mai multe detalii despre Ansamblu Rezidential Q Residence

img

Tior.ro

Postări asemănatoare

Cordia Romania a vandut aproape o treime din prima faza a Parcului20

Cordia România a vândut 30% din prima fază a Parcului20 și anunță noi dezvoltări de proiecte...

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro

Construcțiile, în atenția ITM Arad

Sectorul construcțiile este unul cu risc ridicat pentru sănătatea și siguranța în muncă....

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro

Sa cumperi si sa investesti in apartamente noi aproape de mare poate fi un lucru benefic din mai multe puncte de vedere.

In ultimii ani tot mai multi romani investesc intr-o afacere foarte profitabila si fara...

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro