Sa cumperi si sa investesti in apartamente noi aproape de mare poate fi un lucru benefic din mai multe puncte de vedere.

In ultimii ani tot mai multi romani investesc intr-o afacere foarte profitabila si fara complicatii, aceea de a cumpara apartamente noi la mare pe care apoi sa le inchirieze cu preturi foarte bune in sezon si nu numai. Sa cumperi si sa investesti in apartamente noi aproape de mare poate fi un lucru benefic din mai multe puncte de vedere. In general exista un trend la nivel global pentru ca cei mai abili investitori sa cumpere si sa ruleze afaceri cu locuinte aflate in apropierea plajelor si a marilor. Pentru cei care se gandesc  la posibilitatea de a adauga in portofoliul de proprietati imobiliare si locuinte in apropiere de plaja si mare, atunci apartamentele Mamaia nord ar trebui sa fie cea mai buna optiune in acest moment.

 Rex Mamaia Residence vine in ajutorul celor care ar dori o asemenea investitie dar nu au timpul necesar sa se ocupe de inchirierea apartamentelor sau nu locuiesc in zona prin sistemul de property management . Sistemul buy & rent oferă cumparatorilor  posibilitatea ca dezvoltatorul să se ocupe de închiriere și administrare.

Ansamblul REX Mamaia Residence va fi alcatuit din 2 corpuri de cladire cu regim de inaltime P+8E+Terasa circulabila, iar printre facilitatile ce vor fi oferite se numara, receptie, Aqua Park, Sky Bar, restarant, plaja privata, locuri de parcare pazite, zone de relaxare. Ansamblul a fost conceput special pentru a oferi locuitorilor sai spatii generoase de relaxare si petrecere a timpului liber , loc de joaca pentru copii, piscina exterioara si paza 24/24.

Apartamentele au suprafete intre 62 si 97 mp si dau posibilitatea celor care le rezerva de a alege dintr-o gama variata de culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile de interior.

Pentru cei care isi doresc apartamente noi la mare pentru investitie sau case de vacanta, Rex Mamaia Residence  este o optiune de luat in calcul.

Chiar daca privim apartamentele mamaia nord ca si case de vacanta pentru anumite perioade ale anului, investitia intr-o proprietate pe litoral este o investitie care atrage dupa sine o multime de beneficii.

Nu este exclus ca investitiile in apartamente noi din Mamaia Nord sa fie acoperite in scurt timp chiar de platile de inchiriere, mai ales daca luam in considerare ca aceasta statiune este una care iese in evidenta ca fiind cea mai noua atractie de pe litoral.

Vezi AICI apartamente in ansamblu rezidential REX Mamaia Residence.

Compare listings

Comparaţie