Comparați ofertele

Dealul Ciuperca, din nou în licitație

Dealul Ciuperca, din nou în licitație

Edilii se feresc să dea un termen pentru începerea lucrărilor, din cauză că anunțul a stat în analiză la SIAP din toamnă și până acum, înainte să primească OK-ul pentru publicare.

La sfârșitul acestei luni va avea loc deschiderea ofertelor în licitația pentru reamenajarea Dealului Ciuperca, în urma „cataclismului” și lucrărilor de consolidare care i-au urmat.

Viceprimarul Mircea Mălan refuză să estimeze un termen de începere a lucrărilor, motivat de faptul că procedura de achiziție a mers neobișnuit de anevoios.

„De luni de zile, de la începutul toamnei trecute, anunțul e în analiză la SIAP. Clar vrem să terminăm amenajarea anul acesta dar nu știm nici dacă se va prezenta cineva la licitație și nici dacă, eventual, vor fi sau nu contestații”, ne-a declarat Mălan.

Anunțul a ajuns să fie publicat în sistemul național abia la sfârșitul săptămânii trecute, termenul final pentru depunerea ofertelor la lucrarea „Reamenajarea Grădinii Publice Dealul Ciuperca” este 27 martie 2019, ora 15:00.

„Odată cu încheierea lucrărilor de stabilizare și consolidare a Grădinii Publice Dealul Ciuperca, urmează lucrările de reamenajare a acesteia, în vederea aducerii ei la parametrii funcționali corespunzători și a redării ei funcționale în beneficiul locuitorilor municipiului Oradea”, transmite municipalitatea printr-un comunicat de presă.

 

Sursa: Bihon.ro

Postări asemănatoare

Emisiune de obligațiuni de success a Cordia în Ungaria

Emisiune de obligațiuni de success a Cordia în Ungaria. Dezvoltatorul rezidențial obține...

Mai multe

O noua casa. Un nou inceput. Romana Residence Arad

Romana Residence este cel mai nou cartier rezidential din Arad, situat in Gradiste, la doar 5...

Mai multe

Calitatea se simte acasa in Adora Park- Apartamente noi de vanzare Arad

Adora 2 devine realitate. Adora Park Arad a început construcția celui de-al doilea bloc în...

Mai multe

Alăturați-vă discuției