Smart living in centrul Bucurestului!

Stilul ‘Boutique’ este poate adevarata intruchipare a luxului suprem, in care eleganta se regaseste in fiecare detaliu.

Locatia si finisajele fac din LaBoheme un concept rezidential demn de toata atentia ta, iar sistemele smart vor aduce amprenta moderna a viitorului, pentru ca totul sa fie perfect.

LOCATIA – Poate cel mai important atu al proiectului este locatia ultracentrala, la doar cateva minute de Piata Victoriei, Dorobanti, Romana, Floreasca, sau altfel spus epicentru de interes rezidential al capitalei.

CURTEA INTERIOARA – Spatiu verde destinat exclusiv locatarilor boemi, in interiorul complexului, pentru aerul curat si linistea de care sa te bucuri in tot timpul anului.

HIGH STANDARD LIVING – O comunitate unita ce impartasete aceleasi principii si valori, o comunitate ce respecta un set de reguli interioare asumate chiar inainte de achizitia apartamentelor.

Despre constructor:

Experienta la activ de peste 15 in piata constructiilor – peste 1,000 de apartamente si case finalizate, in proiecte premium din Romania si Germania.

Despre dezvoltator:

Prezent pe piata constructiilor inca din 1999; specializat in dezvoltare de ansambluri rezidentiale premium in zona centrala si nord a Bucurestiului.

Direct de la dezvoltator! Fara Comision! CONTACT TEL.: 0370 509 198

Vezi aici ansamblu: LA BOHEME RESIDENCE

 

Compare listings

Comparaţie