O veste minunata in ceea ce prieste COVID-19

O veste minunata in ceea ce prieste COVID-19 ce se numeste REMDESIVIR!

Lucrarea Domnului se face prin noi, toti oamenii!

Echipa DezvoltatorImobiliar.ro si Tior.ro multumeste oamenilor de stiinta, medicilor, asistentilor si tuturor ce fac parte din Prima Linie!

 

“La sfârșitul lunii ianuarie 2020, ca răspuns la pandemia de coronaviroză COVID-19, Gilead a început testarea în laborator a remdesivir împotriva SARS-CoV-2,menționând că remdesivir este activ împotriva SARS și MERS pe modele de animale infectate CoV[3][17].

De asemenea, a furnizat remdesivir pentru tratament unui „număr mic de pacienți”, în colaborare cu autoritățile medicale din China[18].

La sfârșitul lunii ianuarie 2020, remdesivir a fost administrat primului pacient american care a fost confirmat cu SARS-CoV-2, în Snohomish County, Washington, pentru „uz compasional”, după ce starea sa a evoluat spre pneumonie.

Deși nu pot fi trase concluzii pe baza unui singur tratament, starea pacientului s-a îmbunătățit în mod excepțional a doua zi[8] și a fost în cele din urmă externat[19].

De asemenea, la sfârșitul lunii ianuarie 2020, cercetătorii din China au raportat că remdesivir și alte două medicamente, hidroxiclorochină și favipiravir, par să aibă „efecte inhibitoare destul de bune” asupra SARS-CoV-2 (după cercetarea exploratorie care a examinat 30 de medicamente candidate), iar ulterior au fost depuse cererile pentru a începe testele clinice[20][21].

Pe 6 februarie 2020, un studiu clinic cu remdesivir a început în China[22].

Pe 17 martie 2020, remdesivir a fost autorizat provizoriu pentru utilizarea la pacienți COVID-19 în stare gravă în Cehia[23].

Deși nu pot fi trase concluzii definitive pe baza acestui singur tratament, rezultatele obținute după administrarea de remdesivir unui pacient italian în Genova, în vârstă de 79 de ani, au fost descrise ca fiind de succes pe 18 martie 2020.

Alți pacienți au primit același tratament, dar aceste rezultate nu sunt cunoscute[24].

La acea dată, OMS a anunțat lansarea unui studiu clinic mare, cu patru ramuri (studiul SOLIDARITY), care include un grup de pacienți tratați cu remdesivir[25].

Pe 23 martie 2020, Gilead a suspendat accesul la remdesivir pentru uz compasional (cu excepția cazurilor de copii grav bolnavi și femei gravide) din motive legate de aprovizionare, invocând necesitatea de a continua furnizarea substanței pentru testare in studiile clinice[26].”

Mai multe detalii gasiti pe siteul oficial WikiPedia de unde au fost preluate informatile de mai sus:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Remdesivir

 

Vedeti cum Maurer Imobiliare din Brasov sustin clientii pe perioada starii de urgenta:

 

Cand toti se opresc, TU PORI MERGE MAI DEPARTE! – Maurer Imobiliare

Compare listings

Comparaţie