Cand toti se opresc, TU POTI MERGE MAI DEPARTE!

Ne aflam intr-o perioada mai putin placuta in care avem nevoie de sustinere reciproca pentru a putea depasi, mai usor, acesta situatia.

Ca urmare, ne pregatim de lansarea unui produs adaptat contextului actual prin care ne dorim sa oferim clientilor nostri siguranta investitiei lor. Retinerea clientilor nostri in a investi in domeniul imobiliar in aceasta perioada se datoareaza, cu siguranta, si unor speculatii cu privire la o posibila regresie a pietei imobiliare urmata de o scadere a pretulurilor.

Pentru a elimina riscurile pe care clienții noștri le resimt cu privire la aceste posibile fluctuații care pot apărea la prețurile apartamentelor, Maurer Imobiliare a lansat un produs care elimină expunerea clientului la astfel de riscuri.

În momentul recepționării, prețul apartamentului contractat va fi raportat la prețul pieței din acel moment. Dacă există diferență în sensul diminuării prețului apartamentului în momentul recepției fată de momentul semnării antecontractului de vânzare-cumpărare, acesta va fi recalculat și se va ajusta prețul apartamentului.

 

Vezi aici proiectele Maurer Imobiliare:

AVANTGARDEN 3 BRASOV  contact tel: 0370509188

 

MAURER VILLAS BRASOV  contact tel: 0370509181

 

Informatii de ultima ora despre CORONA VIRUS:

Link: O veste minunata in ceea ce prieste COVID-19 ce se numeste REMDESIVIR!

Compare listings

Comparaţie