Marina Blu, un proiect premium, cu 87 de apartamente de vacanţă

Marina Blu: un proiect premium, cu 87 de apartamente de vacanţă localizat în centrul staţiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, vis a vis de hotelul Iaki, în proximitatea hotelului Rex.

“Având în vedere poziţionarea pe malul lacului, am acordat o atenţie deosebită lucrărilor la fundaţie, care s-au întins pe o perioadă de peste trei luni, pereţii perimetrali de 60 cm grosime fiind executaţi la o adâncime de 12 m până la stratul de argilă, pentru a crea o structură etanşă, sub nivelul pânzei freatice dintre lac şi mare. Astfel, a fost realizată o structură etanşă, de tip bunker, eliminând riscul infiltraţiilor. Tehnica de execuţie a pereţilor mulaţi este bazată pe realizarea unei structuri perimetrale compacte din beton hidrostatic cu armătură din oţel, singurul proiect din Mamaia cu o astfel de fundaţie.” – Iani Cuşu, preşedinte Real Estate Investment, dezvoltatorul proiectului.

Marina Blu are un mix locativ compus din studio-uri şi apartamente cu două, trei şi patru camere. Preţurile pornesc de la 79.500 Euro + TVA pentru un studio, 112.000 Euro + TVA pentru 2 camere şi 139.500 Euro + TVA pentru 3 camere.

O afecere profitabila

Dacă vei deveni posesorul unor apartamente de vanzare Mamaia Nord ai ocazia de a te bucura de o afacere profitabilă. În cazul în care vei lua în calcul această investiție, ai posibilitatea de a descoperi beneficii multiple. În acest sens, poți colabora cu o firmă ce se va ocupă de închirierea apartamentului în regim hotelier, sau pe perioade mai lungi. Există soluții multiple în acest sens, iar prin achiziționarea unor apartamente de vanzare Mamaia Nord vei dispune de o afacere bănoasă.

Compare listings

Comparaţie