Complex rezidential Novopolis Constanta. Apartamente 2 Camere. Apartamente 3 Camere. Apartamente 4 Camere. Parc propriu. Zona linistita. Paza

Reduceri de pana la 22.000 €!

Afla toate detaliile legate de proiectul rezidential Novopolis, amplasat in partea de Vest a orasului Constanta, promovat pe platforma imobiliara  Tior.ro & DezvoltatorImobiliar.ro! Novopolis este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde:  Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere, Apartamente 4 camere

Ești pregătit să descoperi cel mai ofertant cartier rezidențial din Constanța?

Pășește în Novopolis, un oraș în interiorul orașului, gândit să redefinească standardul în imobiliare printr-un proiect autonom, care pune calitatea vieții pe primul loc!

Peste 900 de apartamente în Constanţa te aşteaptă, cu un parc in suprafata de 17.000 mp. Aici găseşti viitorul tău apartament de vis. Complexul Novopolis e amplasat în partea de Vest a oraşului Constanţa, într-o zonă verde, aflată în continuă dezvoltare. Vestea bună e că din Novopolis ai acces uşor şi rapid la toate punctele de interes ale oraşului şi ale litoralului.

Prezentare
Complexul rezidenţial Novopolis capătă consistenţa şi dimensiunile unui oraş amplasat în interiorul Constanţei. Micul oraş Novopolis e un spaţiu securizat şi dinamic datorită centrelor comerciale şi zonelor de relaxare incluse în interiorul complexului.
Misiunea noastră este să creăm o comunitate urbană într-un spaţiu guvernat de siguranţă şi confort. Conceptul occidental şi calitatea înaltă a materialelor şi a execuţiei au fost principalele noastre puncte de reper în dezvoltarea complexului Novopolis.
În plus, noi ştim că natura este adevărata sursă de viaţă şi bună dispoziţie, aşa că suntem atenţi la energia verde din jurul tău. Îţi punem la dispoziţie parcare pentru biciclete, spaţii verzi spectaculoase şi unităţi de reciclare speciale.
Pentru că noi vedem viitorul prin ochii tăi, ţi-am pregătit un complex rezidenţial de top, în care nicio nevoie de-a ta nu rămâne fără soluţie.

Priveşte spre viitor împreună cu noi şi vezi ce beneficii te aşteaptă!

LOC PARCARE

EXTERIOR/INTERIOR

LA CERERE

APARTAMENTE 2 CAMERE

52 mp – 57 mp

49,900 € – 55,900 €

APARTAMENTE 3 CAMERE

VANDUT

APARTAMENTE 4 CAMERE

100 mp – 104 mp

94,500 € – 105,000 €

Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar, Rate la Dezvoltator

Rezervare: LA CERERE
Avans: LA CERERE

Cumpară direct de la dezvoltator fără comision !

In Constructie

Vezi evoluția lucrărilor:

Structura de rezistenta: beton

Ziduri exterior: caramida

Compartimentare intre apartamente: bca 

Izolatie termica exterior: Polistiren extrudat

Utiliati: Gaz, Canalizare, Apa, Curent electric

Contorizare: apometre, contor gaz

Ferestre: Tamplarie aluminium

Usa intrare: metal

Podele: parchet

Usi interior: celulare

Finisaje bucatarie: gresie, faianta

Finisaje baie: obiecte sanitare, gresie, faianta

Pereti: vopsea lavabila

Sistem incalzire:centrala termica, calorifere

acces securizat

administrare imobil

iluminat stradal

loc de joaca

parcari supraterane

parcari masini electrice

spatii verzi

lift

supraveghere video

Complexul Novopolis a fost dezvoltat în partea de vest a orașului Constanța, un viitor pol al dezvoltării locale. Amplasarea strategică ne-a permis să avem cel mai mare parc verde privat din oraș, de 17 000 mp, în mijlocul căruia să construim un cartier la cele mai înalte standarde, care să includă toate facilitățile necesare pentru confort, zone comerciale și acces la noul lux în imobiliare: pădure, mare și o priveliște spectaculoasă.

APARTAMENTE 2 CAMERE

52 mp – 57 mp

49,900 € – 55,900 €

APARTAMENTE 4 CAMERE

100 mp – 104 mp

94,500 € – 105,000 €

NOVOPOLIS proiectează un complex rezidenţial de top pentru tine şi familia ta. Îţi punem la dispoziţie apartamente atent construite şi finisate, în care designul modern şi minimalist e literă de lege. Apoi nu rămâne decât să vii tu împreună cu toţi cei dragi şi să creezi o atmosferă de intimitate şi bună dispoziţie.

Tomis Park Faza II.
2023 (IN CONSTRUCTIE)
Tomis Park Faza I.
2020 (VANDUT INTEGRAL)

Compare listings

Comparaţie
Birou Vanzari Dezvoltator Novopolis
  • Birou Vanzari Dezvoltator Novopolis