Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Himson situat in zona Tatarasi Sud, Iasi, promovat pe platforma imobiliara Tior.ro & DezvoltatorImobiliar.ro!
Himson este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Garsoniere, Apartamente 2 camere si Apartamente 3 camere.

HIMSON este un ansamblu rezidențial unic, modern și minimalist cu dotări și finisaje de excepție, pentru ca tu să te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi din cadrul HIMSON sunt inteligent proiectate, creând suprafețe ideale pentru toate activitățile familiei tale. Am optat pentru o fațadă ventilată din bond și balcoane cu sticlă securizată, integrate într-o armonie perfectă.

La HIMSON am dezvoltat un stil arhitectural modernist, în care am integrat tehnologia cu noblețea materialelor de calitate. Construit pe o singură fundație în formă de H, cu un regim de înălțime 2S + P + 8E, HIMSON este cel mai mare proiect imobiliar unitar din Moldova, cu o amprentă la sol de 2.200mp și cu o suprafață totală construită de peste 32.500mp.

Aspectul modern este potențat de calitatea materialelor si de modul de utilizare a acestora, totul pentru a asigura unicitatea designului interior și de a da personalitate spațiului. Arhitecți și designeri de top au creat un cumul de soluții premium care să te reprezinte pe deplin. Pentru apartamentul tău poți opta pentru dotări SMART, un sistem inteligent de alertare a proprietarului în caz de incendiu, inundaţie sau furt.

Acordăm o atenție deosebită spațiilor verzi și locurilor de joacă pentru copii. O suprafață generoasă din cadrul ansamblului va fi amenajată în mai multe parcuri cu facilități de petrecere a timpului liber, mobilier urban modular de exterior, echipamente destinate spațiilor de joacă pentru copii, locuri de recreere și promenadă.

GARSONIERE

41.27mp – 46.96mp

45,397 € – 51,656 €

APARTAMENTE 2 CAMERE

 49.64 mp – 76.89 mp

54,604 € – 75,378 €

APARTAMENTE 3 CAMERE

82.08 mp – 93.42 mp

82,792 € – 91,982 €

Credit Prima Casa
Credit Ipotecar 

Rezervare: la cerere

Avans: la cerere

Cumpară direct de la dezvoltator fără comision !

In constructie

Vezi evoluția lucrărilor:

S + P + 8E

Suprateran ( exterior ) – La Cerere

Subteran ( interior) – La Cerere

Structura de rezistenta: din cadre beton si BCA de la producatori de top.
Am ales soluția cadrelor de beton armat și BCA de la producători de top, atât datorită durabilității și a rezistenței în timp a acestora, cât și pentru eficientizarea cheltuielilor de întreținere. Structurile pe cadre prezintă avantajul flexibilităţii spaţiului interior, dispunerea pereților de compartimentare putând fi modificată în funcţie de cerinţele de funcţionalitate.

Ziduri exterior: bca
Compartimentare intre apartamente: bca
Izolatie termica exterior: vata bazaltica 100mm
La partea de termoizolație am optat pentru vată bazaltică care este mai densă și rezistă mai bine la șocuri mecanice, intemperii și incendiu, dar și datorită coeficientului de conductivitate termică, ce se va resimți în confort și în reducerea facturilor de utilitati. Am ales o grosime generoasă pentru a crește calitatea termoizolației.

Placare exterioara cu bond si fatada ventilata: Bondul este un material de calitate superioară cu un aspect modern ce poate fi modelat cu ușurintă pentru crearea unui design special. Fațada ventilată și balcoanele cu sticlă securizată sunt integrate într-o armonie perfectă, iar tâmplăria exterioară este din aluminiu de culoare gri antracit, profil PVC cu clasă energetică A, 7 camere, sticlă tripan low E4 season, securizată și tratată UV, pentru protecția întregii familii.

Utiliati: Telefon, Catv, Gaz, Canalizare, Apa, Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre: pvc
Usa intrare: metal
Gresie, faianta, obiecte sanitare si parchet de import.

Climatizare: aer conditionat
Pentru a spori nivelul de confort în timpul verilor toride, atunci când temperaturile ridicate fac aerul irespirabil, am dotat fiecare apartament cu aparat de aer condiționat. Am acordat atenție deosebită poziționării unităților exterioare, pentru ca acestea să se integreze perfect cu arhitectura generală si designul modern și minimalist.

Usi interior: lemn
Ușile de calitate sporesc impactul imaginii întregului apartament, dar şi a fiecărei încăperi în parte. De aceea, la HIMSON®, am ales o gamă de uși care satisfac atât cerinţele estetice, cât şi nevoile tehnice, îmbinând perfect calitatea ireproșabilă cu designul modern și minimalist, totul pentru o experiență desăvârșită.

Finisaje bucatarie: gresie, faianta de import.
Poți opta dintr-o gamă variată de modele și culori, în funcție de preferințele tale de design interior.

Finisaje baie: obiecte sanitare, gresie, faianta de import. Poți opta dintr-o gamă variată de modele și culori, în funcție de preferințele tale de design interior.

Pereti: Var Lavabil

Sistem incalzire: centrala termica, calorifere.
Fiecare apartament este dotat cu centrală termică individuală în condensație pentru a asigura independența termică și optimizarea costurilor. Centralele oferite în dotarea standard sunt corect dimensionate, astfel încât confortul termic să fie constant. Vei putea dota apartamentul cu modul de funcții SMART pentru controlul temperaturii de la distanță.

Placari interioare din piatra naturala: Piatra naturală realizează combinatia ideală între eleganță și durabilitate. Pentru a oferi o amenajare de excepție imobilului, am ales pentru spațiile comune utilizarea pietrei naturale. Datorită aspectului său natural, piatra se poate adapta oricărui stil decorativ, de la un ambient contemporan, la unul vintage sau ultramodern. Piatra naturală oferă spațiilor noblețe și durabilitate în timp.

Securitate la incendiu: Pentru a minimiza suficient riscul producerii unui eventual incendiu și pentru un plus de siguranță pentru proprietari, la HIMSON am decis ca pe fiecare etaj să fie montați hidranți. De asemenea, separarea etajelor va fi realizată prin montarea unor uși speciale rezistente la foc, pentru o bună protecţie și izolare a incintelor.

Gadgeturi premium: Pentru un design modern și exclusivist, la HIMSON® am acordat atenție deosebită în alegerea aparatajului electric. Instalația electrică va fi realizată exclusiv din cupru, iar prizele și întrerupătoarele vor fi din sticlă specială. Prizele vor avea port USB, iar întrerupătoarele vor fi dotate cu comandă touch-screen și iluminate pentru un aspect premium.

 

2 minute pana la Statia de Tramvai Pheonix, 5 min pana la Iulius Mall, 12 minute pala la Palas, 12 minute pana la Aeroport, 16 minute pana la UAIC, 18 minute pana la Parcul Copou.

GARSONIERE

41.27mp – 46.96mp

45,397 € – 51,656 €

APARTAMENTE 2 CAMERE

 49.64 mp – 76.89 mp

54,604 € – 75,378 €

APARTAMENTE 3 CAMERE

82.08 mp – 93.42 mp

82,792 € – 91,982 €

Home is you. Unic, asa cum esti Tu!

Ne plac oamenii cu personalitate, care iubesc ceea ce fac și au un stil de viață care îi definește, de aceea HIMSON® este o construcție unică, cu dotări și finisaje de excepție, pentru care tu să te bucuri de un confort absolut. Avem încredere în ce facem și ce suntem, prin urmare poți avea încredere să fii diferit în alegerile tale.

Victory By Casa Nobel
2021 (IN CONSTRUCTIE)
Lior By Casa Nobel
2021 (IN CONSTRUCTIE)
Rainbow By Casa Nobel
2021 (IN CONSTRUCTIE)

Compare listings

Comparaţie
Birou Vanzari HIMSON Ciprian Enasoaia
  • Birou Vanzari HIMSON Ciprian Enasoaia