Detalii

Actualizat la noiembrie 18, 2020 la 2:10 pm
 • ID Proprietate: T8596
 • Preț: INDISPONIBIL
 • Nr. Camere: 3,4,5
 • An construit: 2018
 • Stadiu: Finalizat
 • Compartimentare: Decomandat
 • Confort: lux
 • Structură de rezistență: Beton
 • Disponibilitate: Disponibil

Descriere

Amber Gardens integrează principiile de proiectare bioclimatică și respectă standardele casei pasive. Astfel, în prezent, Amber Gardens se încadrează și chiar depășește standardele și aspirațiile UE pentru 2020: construirea de energie zero.
Preocuparea noastră pentru mediu este fără precedent în România, fiind recunoscută în 2015 de Consiliul Green Building din România (RoGBC), când Amber Gardens a primit prima certificare “Casa Verde” în România pentru un proiect rezidențial cu case.

Mai mult decât atât, Amber Gardens a fost premiat și cu: Premiul Anual de Arhitectură București, Premiul Forbes Green și multe alte premii de design și eficiență energetică.

Amber Gardens redefinește luxul, prin combinarea armonioasă a eficienței energetice cu cele mai inovatoare tehnologii (aplicații inteligente la domiciliu), într-un design modern, care creează un spațiu de viață sănătos, intim și ecologic, aproape de natură.

Pentru noi, adevăratul lux este viața într-un mediu sănătos, verde, cu oferă finisaje de înaltă calitate, cu iluminare superioară și o acustică de neegalat, confort necompromis de consumul redus de energie și de costurile reduse de întreținere, cu grădini mari și spații deschise.

Amber Gardens este primul proiect rezidențial din România care face economii excepționale de energie: casele noastre utilizează cu 90% mai puțină energie decât clădirile echivalente convenționale.

Prin respectarea principiilor de proiectare bioclimatică, casele Amber Gardens sunt în armonie cu natura. Luând în considerare variabile precum orientarea, poziția soarelui, direcția vântului principal, grădinile din jurul clădirilor, am ales amplasarea și dimensiunile ferestrelor, tipul geamurilor, izolarea termică, masa termică și umbrirea etc.

Prin alinierea la standardele casei pasive – cel mai strict standard de eficiență energetică a clădirilor, casele Amber Gardens sunt concepute pentru performanțe ridicate.

Pentru a obține o exceptională economie de energie și pentru a avea o locuință mai sănătoasă și mai luxoasă, am folosit panouri solare pasive, a căror eficiență este potențată de orientarea complexului Amber Gardens. În plus, casele au minimum 20 de centimetri de izolație, schimbătoare de căldură cu ventilație și cu recuperare de căldură foarte eficientă (recuperează mai mult de 90% din căldură), nu au punți termice și sunt închise ermetic.

Amber Gardens este primul proiect cu case inteligente din România, care încorporează Smart Home Systems și alte soluții impresionante din punct de vedere tehnologic, comune proiectelor imobiliare de lux din întreaga Europă. Datorită sistemelor încorporate, casele noastre vă oferă cel mai ridicat nivel de confort, indiferent de condițiile meteorologice.

Casele Amber Gardens sunt dotate cu : panouri solare pentru încălzirea apei, un sistem unic de panouri de tavan pentru răcirea și încalizirea casei, o pompă performantă de căldură și un sistem mecanic de ventilație cu recuperare de căldură.

Combinând aceste soluții, vă garantăm cea mai economică și ecologică sursă de încălzire, oferind confort fără egal prin distribuția omogenă a căldurii pe tot spațiul și recuperarea a peste 90% din căldură și asigurând, în același timp, o calitate superioară a aerului interior.

DEZVOLTATOR:
Construim proiecte unice si inovatoare
Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliara cu sediul in Bucuresti, Romania. Înființată în 2003, compania noastră este specializată în investiții pe termen lung în terenuri poziționate strategic și dezvoltarea de proprietăți responsabile din punct de vedere ecologic.

Un vizionar al industriei, Alesonor este deținătorul a câteva mii de metri pătrați de proprietăți dezvoltate și vândute cu succes. În prezent, Alesonor are numeroase alte proiecte în curs de dezvoltare printre care și multi-premiatul proiect Amber Gardens Residential.

Amber Gardens se află într-o zonă liniștită, în zona Otopeni-Tunari, la o distanță de doar 20 minute de centrul orașului și în apropierea unora dintre cele mai prestigioase școli: Școala Internaţională Americană (American International School of Bucharest), Şcoala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Școala Europeană Bucureşti și Școala Britanică, precum şi alte şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private, şi are acces la mijloacele de transport în comun.

 • Oraș Otopeni
 • Județ București, Bucuresti/Ilfov

Calculator Ipotecar

Lunar
 • Rata lunara
%

Listări similare

Compare listings

Comparaţie