Himson

Zona Tatarasi, Iași
 • de la 45,397€(tva inclus)
VÂNZARE
Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Himson situat in Bd. Chimiei nr. 101, Iasi promovat pe platforma imobiliara Tior.ro & DezvoltatorImobiliar.ro! Himson este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Garsoniere, Apartamente 2 camere si Apartamente 3 camere.
 • Nr. Camere 1,2,3
 • Suprafeţe 41.27mp - 93.42mp
 • Preţuri 45.397€-91.982€
 • Tip tranzacţie VÂNZARE
 • Termen de finalizare 2021
 • Stadiu In Constructie
 • Etaj S+P+8E
 • Parcare Exterior LA CERERE
 • Parcare Interior LA CERERE
 • ID T17791
 • Structură de rezistență Beton
 • Disponibilitate Disponibil

HIMSON este un ansamblu rezidențial unic, modern și minimalist cu dotări și finisaje de excepție, pentru ca tu să te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi din cadrul HIMSON sunt inteligent proiectate, creând suprafețe ideale pentru toate activitățile familiei tale. Am optat pentru o fațadă ventilată din bond și balcoane cu sticlă securizată, integrate într-o armonie perfectă.

La HIMSON am dezvoltat un stil arhitectural modernist, în care am integrat tehnologia cu noblețea materialelor de calitate. Construit pe o singură fundație în formă de H, cu un regim de înălțime 2S + P + 8E, HIMSON este cel mai mare proiect imobiliar unitar din Moldova, cu o amprentă la sol de 2.200mp și cu o suprafață totală construită de peste 32.500mp.

Aspectul modern este potențat de calitatea materialelor si de modul de utilizare a acestora, totul pentru a asigura unicitatea designului interior și de a da personalitate spațiului. Arhitecți și designeri de top au creat un cumul de soluții premium care să te reprezinte pe deplin. Pentru apartamentul tău poți opta pentru dotări SMART, un sistem inteligent de alertare a proprietarului în caz de incendiu, inundaţie sau furt.

Acordăm o atenție deosebită spațiilor verzi și locurilor de joacă pentru copii. O suprafață generoasă din cadrul ansamblului va fi amenajată în mai multe parcuri cu facilități de petrecere a timpului liber, mobilier urban modular de exterior, echipamente destinate spațiilor de joacă pentru copii, locuri de recreere și promenadă.

2 minute pana la Statia de Tramvai Pheonix, 5 min pana la Iulius Mall, 12 minute pala la Palas, 12 minute pana la Aeroport, 16 minute pana la UAIC, 18 minute pana la Parcul Copou.

 • Adresa Bd. Chimiei nr. 101
 • Zona Tatarasi
 • Oraș Brașov
 • Județ Iași
 • Cod postal 707252
 • Tara Romania

Plata Integrala, Credit Casa Noua, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Rezervare: LA CERERE
Avans: LA CERERE

Cumpară direct de la dezvoltator fără comision !

In Constructie

Vezi evoluția lucrărilor:

Structura de rezistenta: din cadre beton si BCA de la producatori de top.
Am ales soluția cadrelor de beton armat și BCA de la producători de top, atât datorită durabilității și a rezistenței în timp a acestora, cât și pentru eficientizarea cheltuielilor de întreținere. Structurile pe cadre prezintă avantajul flexibilităţii spaţiului interior, dispunerea pereților de compartimentare putând fi modificată în funcţie de cerinţele de funcţionalitate.

Ziduri exterior: bca
Compartimentare intre apartamente: bca
Izolatie termica exterior: vata bazaltica 100mm
La partea de termoizolație am optat pentru vată bazaltică care este mai densă și rezistă mai bine la șocuri mecanice, intemperii și incendiu, dar și datorită coeficientului de conductivitate termică, ce se va resimți în confort și în reducerea facturilor de utilitati. Am ales o grosime generoasă pentru a crește calitatea termoizolației.

Placare exterioara cu bond si fatada ventilata: Bondul este un material de calitate superioară cu un aspect modern ce poate fi modelat cu ușurintă pentru crearea unui design special. Fațada ventilată și balcoanele cu sticlă securizată sunt integrate într-o armonie perfectă, iar tâmplăria exterioară este din aluminiu de culoare gri antracit, profil PVC cu clasă energetică A, 7 camere, sticlă tripan low E4 season, securizată și tratată UV, pentru protecția întregii familii.

Utiliati: Telefon, Catv, Gaz, Canalizare, Apa, Curent electric
Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre: pvc
Usa intrare: metal
Gresie, faianta, obiecte sanitare si parchet de import.

Climatizare: aer conditionat
Pentru a spori nivelul de confort în timpul verilor toride, atunci când temperaturile ridicate fac aerul irespirabil, am dotat fiecare apartament cu aparat de aer condiționat. Am acordat atenție deosebită poziționării unităților exterioare, pentru ca acestea să se integreze perfect cu arhitectura generală si designul modern și minimalist.

Usi interior: lemn
Ușile de calitate sporesc impactul imaginii întregului apartament, dar şi a fiecărei încăperi în parte. De aceea, la HIMSON®, am ales o gamă de uși care satisfac atât cerinţele estetice, cât şi nevoile tehnice, îmbinând perfect calitatea ireproșabilă cu designul modern și minimalist, totul pentru o experiență desăvârșită.

Finisaje bucatarie: gresie, faianta de import.
Poți opta dintr-o gamă variată de modele și culori, în funcție de preferințele tale de design interior.

Finisaje baie: obiecte sanitare, gresie, faianta de import. Poți opta dintr-o gamă variată de modele și culori, în funcție de preferințele tale de design interior.

Pereti: Var Lavabil

Sistem incalzire: centrala termica, calorifere.
Fiecare apartament este dotat cu centrală termică individuală în condensație pentru a asigura independența termică și optimizarea costurilor. Centralele oferite în dotarea standard sunt corect dimensionate, astfel încât confortul termic să fie constant. Vei putea dota apartamentul cu modul de funcții SMART pentru controlul temperaturii de la distanță.

Placari interioare din piatra naturala: Piatra naturală realizează combinatia ideală între eleganță și durabilitate. Pentru a oferi o amenajare de excepție imobilului, am ales pentru spațiile comune utilizarea pietrei naturale. Datorită aspectului său natural, piatra se poate adapta oricărui stil decorativ, de la un ambient contemporan, la unul vintage sau ultramodern. Piatra naturală oferă spațiilor noblețe și durabilitate în timp.

Securitate la incendiu: Pentru a minimiza suficient riscul producerii unui eventual incendiu și pentru un plus de siguranță pentru proprietari, la HIMSON am decis ca pe fiecare etaj să fie montați hidranți. De asemenea, separarea etajelor va fi realizată prin montarea unor uși speciale rezistente la foc, pentru o bună protecţie și izolare a incintelor.

Gadgeturi premium: Pentru un design modern și exclusivist, la HIMSON® am acordat atenție deosebită în alegerea aparatajului electric. Instalația electrică va fi realizată exclusiv din cupru, iar prizele și întrerupătoarele vor fi din sticlă specială. Prizele vor avea port USB, iar întrerupătoarele vor fi dotate cu comandă touch-screen și iluminate pentru un aspect premium.

acces securizat

iluminat stradal

administrare imobil

Lift

parcari supraterane

parcari subterane

supraveghere video

spatii comerciale

VANZARE

INTERIOR/EXTERIOR

LA CERERE

Disponibil

VANZARE

41.27mp – 46.96mp

45,397 €+tva – 51,656 €+tva

Disponibil

VANZARE

 49.64 mp – 76.89 mp

54,604 €+tva – 75,378 €+tva

Disponibil

VANZARE

82.08 mp – 93.42 mp

82,792 €+tva – 91,982 €+tva

Disponibil

GARSONIERE

APARTAMENTE 2 CAMERE

APARTAMENTE 3 CAMERE

Contact Himson

Vezi toate anunţurile
Birou Vanzari HIMSON Ciprian Enasoaia

Întrebați despre această proprietate

Există un singur loc în toată lumea în care te simți liber să fii așa cum vrei, în care te simți în siguranță la orice oră din zi sau din noapte, în care te simți confortabil și la care te întorci de fiecare dată ca să te regăsești, ca să te aduni sau, pur și simplu, să te bucuri de lucrurile simple care te fac cu adevărat fericit. Acel loc e la fel ca tine: UNIC, EXTRAORDINAR și DIFERIT de toate locurile în care ai ajuns până acum. Are forma viselor tale și a pasiunilor care te fac să simți că trăiești, are libertatea de a deveni ceea ce-ți dorești și de a călători cu tine oriunde ai merge.
Himson
2020

Ansamblu promovat si pe Dezvoltatorimobiliar.ro

Ansambluri Rezidentiale in Iasi

Compare listings

Comparaţie
Birou Vanzari HIMSON Ciprian Enasoaia
 • Birou Vanzari HIMSON Ciprian Enasoaia