Afla toate detaliile legate de proiectul rezidential Ireal Residence situat in zona Pipera, Bucuresti promovat pe platforma imobiliara  Tior.ro & DezvoltatorImobiliar.ro! Ireal Residence este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Case/Vile 5 camere.
 • Nr. Camere 5
 • Tip tranzacţie VÂNZARE
 • Termen de finalizare 2021
 • Stadiu Finalizat
 • Etaj P+2
 • Parcare Exterior INCLUS
 • ID T26361
 • Structură de rezistență Beton
 • Disponibilitate Disponibil

IREAL RESIDENCE un complex de 7 vile exclusiviste, o alternativa la apartamentele din zonele cu densitate mare ale orasului, cu acces facil catre zona de business a Bucurestiului,sunt ideale pentru familiile cu mai multi copii. Vilele, cea mai eleganta categorie de locuinta, sunt pozitionate excelent intr-un cartier privat care ofera liniste si au un randament investitional profitabil.
Casele ofera lumina din belsug, au spatii functionale si acces la facilitati cum ar fi pozitionarea la doi pasi ,in imediata vecinatate a scolilor internationale Olga Gudynn si Scoala Americana. La doar 15minute se afla zona corporate a Bucurestiului, aeroportul, padurea Baneasa, si Baneasa Shopping Center.

Toate vilele au 5 camere, living si 4 dormitoare dispuse dupa cum urmeaza: la parter avem baie de serviciu, zona de living si bucatarie cu iesire in terasa, etajul 1 are doua dormitoare matrimoniale cu bai proprii si dressinguri, dintr-un dormitor iesindu-se intr-un balcon, iar la etajul 2 sunt alte doua dormitoare deservite de o baie comuna si avand iesire ambele dormitoare in balcoane generoase.

Vilele dispun si de un loc de parcare suprateran. Accesul in ansamblu se va face cu cartela individuala pentru bariera de la intrare. Vilele pot avea folosinta exclusiv rezidentiala, dar tot atat de bine, pot avea destinatie de firma.

Cea mai mare zona Corporate a Bucurestiului (Aviatiei) se afla la doar 10-15 minute de mers cu masina.Baneasa Shopping City, precum si Carrefour Feeria, se afla la 15 minute de mers cu masina de proiectele noastre. Localizare ideala pentru cei ce calatoresc des, Aeroportul International Henri Coanda, aflandu-se la doar 15 minute de mers cu masina. Pe langa Scoala Americana si Olga Gudynn, in proximitatea proiectelor noastre, se afla multe alte scoli si gradinite private. Un parc ideal pentru plimbari in zilele insorite, va sta la dispozitie in imediata proximitate a proiectelor. Verdeata, aer curat, spatii deschise, locuri pentru mers cu bicicleta si picnic, toate acestea le puteti gasi in Padurea Baneasa.
 • Adresa Pipera 147A
 • Zona Pipera
 • Oraș București
 • Județ București, Bucuresti/Ilfov, Ilfov
 • Cod postal 077190
 • Tara Romania

Credit Ipotecar, Credit Imobiliar
Rezervare: LA CERERE
Avans: LA CERERE
Cumpară direct de la dezvoltator fără comision !

Vilele sunt cu finisaje premium, gresia si faianta, marcile Gardenia-Orchidea, Gresia-Porcelata, parchet triplustratificat Germania inclusiv pe scara interioara, cu fonoizolatie sub sapa din polistiren extrudat, usile de interior si exterior Germania, tamplaria realizata din profile PVC Rehau, cu geam termopan cu pelicula Low-e, cu sticla cu proprietati de control solar, cu deschidere oscilobatanta, beneficiind de un sistem de micro-ventilatie.
Avem inclusiv sistem de ventilatii multisplit, marca Fujitsu, incalzirea fiind prin pardoseala, marca Rehau, tabloul electric este marca Schneider, prizele electrice sunt cu contact de protectie.
Vilele dispun de centrala termica murala cu condensare Buderus, pentru producerea apei calde, centrala alimentata cu gaze naturale din reteaua publica.
Baile sunt dotate cu mobilier Ikeea. Obiectele sanitare sunt achizitionate de la Delta Studio, iar radiatoarele electrice port-prosop sunt marca Ferolli.
Se acorda garantii pentru toate aceste finisaje cat si pentru montarea lor.

Materiale de cea mai bună calitate
Toti partenerii nostri, sunt producatori de top in materie de finisaje, pentru a indeplini toate asteptarile clientilor nostri.

iluminat stradal

incalzire pardoseala

parcari supraterane

Detectori fum

VANZARE

EXTERIOR 

INCLUS

Disponibil

VANZARE

158.99 mp 

240,000€+tva

Disponibil

CASE/VILE 5 CAMERE

Contact Ireal Residence

Vezi toate anunţurile
Ireal Residences

Întrebați despre această proprietate

Ireal Grup este un dezvoltator imobiliar de nivel international, cu o reputatie financiara bine cladita, ce se focuseaza pe designul si calitatea superioara a locuintelor rezidentiale, in multe tari europene.

Ne specializam in cladiri de tip boutique, incercand sa ridicam valoarea vietii celor care locuiesc in ele, oferindu-le un mediu rezidential de lux si bine definit.

In ultimii 10 ani, am dezvoltat proiecte rezidentiale in Londra, Budapesta, Malaga si Tel Aviv, toate vandute in totalitate inainte de terminarea constructiilor.

Ireal Residence
2021 (IN CONSTRUCTIE)

Ansamblu promovat si pe Dezvoltatorimobiliar.ro

Ansambluri Rezidentiale in zona

Compare listings

Comparaţie
Ireal Residences
 • Ireal Residences