Floreasca Residence

 • Pret la cerere!
Zona Floreasca, Bucuresti
Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Floreasca Residence situat in Zona Floreasca, Sector 2, Bucuresti promovat pe platforma imobiliara Tior.ro & DezvoltatorImobiliar.ro! Floreasca Residence este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Garsoniere, Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere si Apartamente 4 camere.
 • Nr. Camere 2,3
 • Tip tranzacţie ÎNCHIRIERE, VÂNZARE
 • Termen de finalizare 2019
 • Stadiu Finalizat
 • Etaj 2S+P+10E
 • ID T3471
 • Structură de rezistență Beton
 • Disponibilitate Disponibil

Apartamente noi, complet mobilate, PENTRU INCHIRIERE! Contacteaza-ne si afla mai multe detalii. Floreasca Residence cuprinde apartamente cu una, doua, trei si patru camere, precum si penthouse-uri care redau notiunea de spatiu generos si materiale de inalta calitate, dand nastere unui sentiment de privilegiu si incantare. Desi, pentru noi, acest lucru reprezinta doar o viata confortabila.

Din combinatia materialelor de inalta calitate si locatia exclusivista au rezultat cele mai cosmopolite si selecte apartamente din Bucuresti.

Floreasca Residence este situata intr-o zona extrem de apreciata si liniștita din Bucuresti pe strada Barbu Vacarescu, langa Lacul Tei. Locația sa unica este evidentiata de faptul ca ansamblul rezidential este foarte aproape de lac. Zona Floreasca este noul centru de cumparaturi, divertisment si afaceri. Noile investitii si cladirile de birouri in continua expansiune cat si Promenada Mall vor schimba cu totul harta Bucurestiului.

Proiectul este conceput pentru a deveni un nou punct de reper a zonei, fiind vizibil de pe bulevardele Floreasca si Barbu Vacarescu.

Aflata in proximitatea Promenada Mall, cu acces rapid catre arterele importante ale Bucurestiului si a retelelor de transport public, cum ar fi statia de metrou Aurel Vlaicu, Floreasca Residence aduce impreuna intimitatea si confortul propriei locuinte intr-un mediu verde aproape de lac, aspecte necesare si potrivite unei familii moderne.

La o distanta destul de mica pot fi gasite cele mai exclusiviste centre de fitness ale Bucurestiului, Dinu Pescariu Club, doua centre sportive ale armatei, un club de tenis, restaurante moderne, cluburi si magazine de lux. De asemenea, cele mai bune scoli si universitati din Bucuresti sunt usor de accesat cu masina sau transportul public.

Aeroport Otopeni – 14 Km
Dinu Pescariu Sports Center – 60 m
Promenada Mall – 1,4 Km
Kaufland – 1 Km
Parcul Verdi – 300 m
Metrou Aurel Vlaicu – 1,7 Km
Tramvai Giuseppe Verdi – 300 m

Situat in zona rezidentiala de lux Barbu Vacarescu si Floreasca, pe strada Dambovicioara 10-12, ansamblul se ridica la noile standarde ale arhitecturii moderne perfect integrate in mediul inconjurator.

 • Adresa str. Dambovicioara 10-12
 • Zona Floreasca
 • Oraș București
 • Județ București, Bucuresti/Ilfov
 • Cod postal 077190
 • Tara Romania

Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Rezervare: 2.000 euro
Avans: 20%

Cumpară direct de la dezvoltator fără comision !

Floreasca Residence 1 – finalizat (2019)

Floreasca Residence 2 – finalizat (2020)

Structura de rezistenta: caramida, beton

Ziduri exterior: caramida

Compartimentare intre apartamente: caramida

Izolatie termica exterior: vata bazaltica, polistiren
– Termosistem cu vată minerală bazaltică de 100 mm cu finisaj tip BAUMIT sau echivalent, inclusiv grund şi plasă plastic;
– Placare Ceramică la faţade ventilate tip teracotă Rincon Argelite sau placare cu ALUCOBOND, inclusiv vată minerală bazaltică de 100 mm pentru izolare termică.

Utiliati: Internet, Catv, Gaz
, Canalizare,  Apa, Curent electric

Contorizare: apometre, contor gaz

Ferestre: pvc

Usa intrare: metal

Podele: gresie, parchet

Usi interior: celulare

Finisaje bucatarie: gresie, faianta

Finisaje baie: obiecte sanitare, gresie, faianta

Pereti: vopsea lavabila

Sistem incalzire: centrala termica, calorifere

acces securizat

iluminat stradal

administrare imobil

Lift

parcari subterane

spatii verzi

Zona de Relaxare

VANZARE

46.80 mp – 49.90 mp

53,000 € – 55,000 €

Disponibil

Contact Floreasca Residence

Vezi toate anunţurile
Birou Dezvoltator Floreasca Residence

Întrebați despre această proprietate

R.U. Shalit are o traditie indelungata in realizarea de proiecte care creeaza un mediu rezidential remarcabil. Compania isi desfasoara activitatea in domeniul rezidential, unde a proiectat si construit peste 1.000 de unitati rezidentiale.

Înfiintata în 2007, PRIME EQUITY este o firma cu capital privat israelian ce isi desfasoara activitatea în domeniul investitiilor imobiliare. PRIME EQUITY dispune de personal de specialitate, cu o mare experienta , cu o solida pregatire profesionala in domeniul constructiilor si imobiliarelor.

 

Floreasca Residence 1
2019 (FINALIZATA)
Floreasca Residence 2
2020 (IN CONSTRUCTIE)

Ansamblu promovat si pe Dezvoltatorimobiliar.ro

Ansambluri Rezidentiale in zona

Compare listings

Comparaţie
Birou Dezvoltator Floreasca Residence
 • Birou Dezvoltator Floreasca Residence