Apartament 2 camere 2C7 – Atlas Aviatiei

 • 125,255€+tva
Zona Aviatiei, Bucuresti

Apartament 2 camere 2C7 – Atlas Aviatiei

Zona Aviatiei, Bucuresti
 • 125,255€+tva

Detalii

Actualizat la iunie 26, 2020 la 5:40 pm
 • ID Proprietate: T13087
 • Preț: 125,255€+tva
 • Sup. Total Utila: 70.27 (m²)
 • Nr. Camere: 2
 • Nr. Baie: 1
 • Tipul de proprietate: 2 Camere, APARTAMENTE
 • Starea proprietate: VÂNZARE
 • Stadiu: In Constructie
 • An constructie: 2020
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Confort: lux
 • Structură de rezistență: Beton
 • Etaj: 1/8
 • Sup. Utila Interior: 56.95
 • Sup. Utila Terasa(e): 13.32
 • Sup. Construita: 80.81
 • Disponibilitate: Disponibil

Descriere

Apartament 2 camere de vanzare zona Aviatiei, Bucuresti. Atlas Aviatiei, Apartament 2 camere, apartament 3 camere de vanzare, apartament 4 si 5 camere direct de la dezvoltator
Modelul de apartament 2 camere tip 2C7 – suprafață utilă totală de 70.27 mp, balcon cu suprafața de 13.32 mp, este disponibil spre vânzare în cel mai nou proiect ce poartă semnătura distinctivă Atlas, poziționat strategic în Nordul Bucureștiului  – Atlas Aviației.
*Pot apărea diferențe de +/-5% între suprafețele regăsite în schițele comerciale și măsurătorile cadastrale. Suprafața construită nu conține suprafața terasei/ grădinii.
**Mobilierul este cu titlu de prezentare.
***Apartamentele se oferă spre vânzare nemobilate.

Un nou proiect ce poartă semnătura distinctivă Atlas, poziționat strategic în Nordul Bucureștiului se adresează vieții active de familie dar nu numai și are toate șansele să devină un deziderat în planul tău de viitor. Imobilul este alcătuit dintr-o rețea de locuințe ce va cuprinde un total de 105 apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu un nivel ambițios de înălțime 2S+P+7E+8E retras.

Atlas Residence Aviației vă pune la dispoziție 17 tipuri de apartamente de 2 camere, 10 tipuri de apartamente de 3 camere si 4 tipuri de apartamente de 4 camere în cartierul Aviației. Suprafețe între 57 și 106 mp la apartamentele de 2 camere, între 79 și 130 mp la apartamentele de 3 camere si între 109 și 212 mp la apartamentele de 4 camere, în imediata vecinătate a hotelului Phoenicia. Apartamentele au finisaje moderne, logii, balcoane și terase generoase, și sunt situate la toate etajle exceptie facand apartamentele de 4 camee care sunt situate la ultimul etaj al proiectului rezidențial Atlas Residence Aviației.
Vino în showroom, descoperă finisajele și avantajele oferite de apartamentele din Atlas Residence Aviației.

Dotari si Finisaje
– Structura blocului va fi formată din pereți din beton armat cu planșee tip “dală groasă”, închideri exterioare și pereți din beton celular autoclavizat de 30 cm.
– Compartimentările între apartamente și din spațiile comune vor fi realizate din blocuri de beton celular autoclavizat de 25 cm, iar pentru interiorul apartamentului se va folosi același tip de material, dar la altă dimensiune – 12,5 cm.
– Tâmplăria va fi din aluminiu de culoare gri, cu geam triplu termoizolant. Placările din gips carton se vor folosi doar pentru închiderea golurilor tehnice.
– Termoizolarea exterioară se va realiza parțial prin sistemul de fațade ventilate, cu vată minerală de 10 cm și plăci fibrocement și parțial vată minerală de 10 cm cu tencuială decorativă.
– Tâmplăria exterioară va fi compusă din rame din aluminiu și geam termoizolant triplustrat.
– Apartamentele vor fi prevăzute din proiect cu centrale termice murale pe gaz în condensație, cu încălzire integral prin pardoseală.
– Sistem modular pentru corpurile electrice.
– Obiectele sanitare ceramice,căzile si armaturile vor fi asigurate de producători germani.
– Zonele de duș vor fi dotate cu rigole îngropate în pardoseală, iar rezervoarele WC vor fi încastrate.
– Placajele ceramice sunt importate din Italia, porțelanate și rectificate, cu dimensiuni mari de circa 120×60 cm.
– Ușile interioare vor fi prevazute cu balamale ascunse, broască magnetică, tocuri reglabile și căptușeală pe ambele fețe ale zidului din lemn stratificat.
– Ușile de la intrarea în apartament vor fi clasa 3 antiefracție, placate cu MDF 6 mm pe ambele fețe.
– Parchetul este din lemn stratificat, compatibil cu încălzirea în pardoseală.
– Lifturi silențioase marca Schindler.
– Iluminare LED pentru balcoane și terase și spațiile comune – casa scării și holuri.

Dezvoltator
Atlas Residence este dezvoltatorul din spatele mai multor proiecte rezidențiale cu reședință în București, plasate strategic și gândite până în cel mai mic detaliu. Profesionalismul, dedicarea și atenția focusată pe calitatea construcției încă de la început, i-a propulsat pe lista partenerilor tăi de încredere, atunci când decizi să faci una dintre cele mai importante alegeri.

Constructor
Revenind de această dată la constructor, Port Trans sunt cei pe care contăm întotdeauna pentru a obține rezultatele de excepție. Aceștia reprezintă o companie cu renume în realizarea mai mult multor proiecte semnificative (Atlas Residence Jandarmeriei, Atlas Residence Otopeni, Atlas Residence Drumul Taberei). Totodată, își asigură necesarul de material de construcții și procese aferente prin mijloace proprii, fapt ce determină un control crescut asupra calității proiectelor.

VECINATATI ANSAMBLU:
Cartierul Aviatie – Rețeta este clasică, ingredientele premium: adresă cu acces direct la bulevard, strada Căpitan Alexandru Șerbănescu nr. 75-83 (fost Bd. Aerogării), spații ample și finisaje de cea mai bună calitate, încorporate într-un design atractiv și aliniat ultimelor tendințe.

Acces cu autoturismul – Confort, înainte de toate. Susținut de cele două niveluri de parcări subterane asigurate de imobil, acestea îți vor facilita accesul atunci când drumurile și rutina ta zilnică o vor cere.

Biroul, locurile de relaxare, sesiunile de cumpărături și întâlnirile cu prietenii sunt pilonii pe care dorești să fie susținută viitoarea ta adresă. Cu acces direct și real la bulevard, te afli în mijlocul evenimentelor, iei pulsul orașului și te aducem acolo unde lucrurile se întâmplă.
– Parcul Herastrau – 3,0 km / 6 min
– Promenada Mall – 1,9 m / 6 min
– Baneasa Shopping City – 2,9 km / 6 min
– Gradina Zoologica – 5,1 km / 7 min
– Stejarii Country Club – 4,1 km / 7 min
– Spitalul Medicover – 1,5 km / 3 min

Schiță

image

Descriere:
Modelul de apartament 2 camere tip 2C7 - suprafață utilă totală de 70.27 mp, balcon cu suprafața de 13.32 mp, este disponibil spre vânzare în cel mai nou proiect ce poartă semnătura distinctivă Atlas, poziționat strategic în Nordul Bucureștiului - Atlas Aviației.

 • Oraș București
 • Județ București, Bucuresti/Ilfov
 • Zona Aviatiei, Herastrau, Herastrau, Nordului
Birou Vanzari Dezvoltator Atlas Aviatiei
 • Birou Vanzari Dezvoltator Atlas Aviatiei
 • 0370509197

Întrebați despre această proprietate

Calculator Ipotecar

Lunar
 • Rata lunara
%

Proprietăţi din ansamblu

Titlu tipul de proprietate Preț Nr. Camere Nr.Băi Suprafata (* numai cifre, ex: 121.83) Data disponibilității
Apartament 2 camere 2C7 125,255€ / +tva 2 1 70

Listări similare

Compare listings

Comparaţie
Birou Vanzari Dezvoltator Atlas Aviatiei
 • Birou Vanzari Dezvoltator Atlas Aviatiei