Victory by Casa Nobel

 • de la 60,000€(tva inclus)
Zona Tractorul, Brasov

Victory by Casa Nobel

Zona Tractorul, Brasov
 • de la 60,000€(tva inclus)
VÂNZARE
Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Victory by Casa Nobel în Noul Tractorul, chiar lângă Coresi Mall, Brasov promovat pe platforma imobiliara Tior.ro & DezvoltatorImobiliar.ro! Victory by Casa Nobel este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Apartamente 2 camere si Apartamente 3 camere.
 • Nr. Camere 1,2,3
 • Tip tranzacţie VÂNZARE
 • Termen de finalizare 2021
 • Stadiu In Constructie
 • Etaj P+10E
 • Parcare Exterior LA CERERE
 • Parcare Interior LA CERERE
 • ID T15280
 • Structură de rezistență Beton
 • Disponibilitate Disponibil

Ansamblul rezidențial Victory by Casa Nobel beneficiază de toate utilitățile necesare: gaz, apă, energie electrică, internet, televiziune. Proiectul este gândit pentru a oferi deplină intimitate locatarilor: blocurile au parcări private. Fiecare clădire a ansamblului este prevăzută cu ascensor. Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de construcție, ușile de acces in bloc sunt prevăzute cu videointerfon, casa scării este luminoasa, si spatiosa.

Apartamentele se predau la cheie, fiind dotate si finisate cu: gresie, faianta, parchet, centrala termica individuala pe gaz (Viessman/ Vaillant), geamuri termopan. Ușile de intrare în apartament sunt metalice, de foarte bună calitate, iar ușile de interior sunt importate din Germania.
Apartamentele au structuri decomandate iar finisajele sunt de maximă calitate: gresie și faianță premium, parchet laminat 10 mm Kronospan, geamuri termopan cu tâmplărie PVC (Salamander), obiecte sanitare Ideal Standard.
Fiecare proprietar al ansamblului Victory by Casa Nobel va beneficia și de servicii post-vânzare, prin care va putea obține informațiile necesare în rezolvarea chestiunilor administrative.

Victory by Casa Nobel este un proiect imobiliar rezidențial amplu din Brașov, calitate premium, dezvoltat cu capital străin, propriu.
Conceput de către o echipă consacrată formată din arhitecți, ingineri constructori, designeri de interior, designeri ambientali cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor, ansamblul rezidențial Victory by Casa Nobel vă oferă construcții sigure și durabile.

Având o priveliște extraordinară spre Vârful Tâmpa și fiind totodată situat foarte aproape de mall-ul Coresi, cel mai mare centru comercial al Brașovului, Ansamblul rezidențial Victory by Casa Nobel este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc un cămin, o casă nouă cu toate condițiile, la doi pași de centrul orașului!

 • Adresa str. Nicolae Labiș, 33
 • Zona Tractorul
 • Oraș Brașov
 • Județ Brașov
 • Cod postal
 • Tara Romania

Credit Casa Noua, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar,

1. Plata integrală

Beneficiază de cel mai bun preț
Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală! În acest caz, apartamentul pe care îl dorești poate fi achitat integral în termen 1 lună de la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare.

2. Investește eșalonat

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în 3 tranșe. Alegând acest tip de achiziție, veți beneficia de un preț avantajos pentru locuința dumneavoastră și veți plăti:
30% avans – 30% la roșu – 40%la recepția apartamentului
Prețul locuințelor, în acest caz, diferă ușor de prețurile valabile prin plata integrală la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare.

3. Alege cea mai simplă variantă de a deveni proprietar!

Acum este foarte ușor să devii proprietarul unui apartament!
Accesezi un credit prin programul guvernamental Prima Casă, plătești cel mai mic avans de pe piața imobiliară și obții cele mai mici rate la bancă, pe care începi să le plătești doar după ce îți primești locuința!

4. Apelează la un credit ipotecar!

Dorești o locuință nouă, dar ai nevoie de finanțare?
Cere relații consultanților noștri și primești informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar!
Oferim gratuit servicii de consultanță financiară!

In constructie Cladirea V 8 – MARTIE 2022 Cladirea V 7 – SEPTEMBRIE 2023 Cladirea V 1 – SEPTEMBRIE 2023

Structura de rezistenta: Structura de rezistență este alcătuită din pereți, stâlpi, grinzi și plăci din beton armat.

Ziduri exterior: Pereții de compartimentare exteriori se vor executa din zidărie de cărămidă de 30 cm termoizolată cu pachetul de termosistem cu vată bazaltică de 10 cm.

Compartimentare intre apartamente: Pereții despărțitori dintre apartamente se vor executa din zidărie de cărămidă cu grosimea minimă de 30 cm din cărămidă cu goluri.

Izolatie termica exterior: Termosistem cu vată bazaltică de 10 cm

Utiliati:
Apa – contor individual situat pe casa scării la fiecare nivel;
– Gaz – contor individual situat lângă ușa de intrare apartament conform proiectului tehnic;
– Electricitate – contor individual situat în spațiile tehnice special realizate în acest scop la fiecare nivel;
– Canalizare- se realizează legătura la canalizare a orașului;
– Internet și cablu – se vor realiza rețelele astfel încât furnizorii vor avea posibilitatea conectării fiecarui apartament.

Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre: Tâmplărie PVC profile Salamander cu geam tripan

Usa intrare: Ușile de acces în apartamente sunt uși metalice marca Megadoor cu toc și pervaz exterior metalic profilat și ramforsat și prag profilat înclinat. Foaia de ușă are o structură metalică îmbrăcată cu 2 plăci MDF și izolație interioară cu polistiren, rezultând astefel o izolație excelentă atât termică cât și fonică. Sistemul de închidere este monobloc cu 2 zăvoare în 3 puncte și 4 bolțuri fixe pe partea cu balamalele, având un înalt grad de siguranță.

Podele: gresie, parchet
– Bucătărie: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

– Baie: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

– Holuri: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

– Terasele: gresie ceramică de exterior rezistența la îngheț cu dimensiuni de cca 30×30 sau o altă dimensiune.

– Pardoseli parchet living și dormitoare: parchet laminat cu grosime de 10 mm și plinte de aceeași culoare care se va alege din variantele propuse de către dezvoltator.

Usi interior: marca Jeld Wen au o structură cilindrică-RSPK care oferă o stabilitate ridicată și o izolare fonică bună (greutatea suprafeței este de aproximativ 15 kg/mp). Finisajul Duritop este o suprafață stratificată cu mai multe straturi impregnate cu rășini termoizolante, care este potrivită pentru sarcini mari datorită densității superioare a suprafeței și rezistenței la abraziune

Finisaje bucatarie: gresie,  faianta. Plăci ceramice cu dimensiuni de cca. 30×60, montată de la înălțimea de cca. 90 cm până la înălțimea de cca. 150 cm de la nivelul pardoselii (un brâu de aprox. 60 cm înalțime și pe lungimea blatului de bucătărie), se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator

– Gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator

Finisaje baie: obiecte sanitare, gresie, faianta. Plăci ceramice cu dimensiuni de cca. 30×60, până la înălțimea de 2,10 m de la nivelul pardoselii pe toți pereții băii care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

– Gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator

– Vas de WC montat pe perete, suspendat și lavoar din gama Ideal Standard sau similar, material ceramic porțelanat culoare alb;

– Rezervorul de apă pentru WC este de tip îngropat livrat cu structură și echiparea de către Ideal Standard sau similar;

– Cada de baie acril de culoare albă 170×75 cm furnizată de Ideal Standard sau similar;

– Cabina de duș 90×90 poziționată pe pardoseală cu rigolă de scurgere;

– Bateriile pentru lavoar și cada de baie sunt tip monocomandă, cromate, cu nivel de zgomot redus și sistem de consum redus de apă furnizate de Ideal Standard sau similar pentru toate tipurile de camere de baie și grupuri sanitare

Pereti: vopsea lavabila alb
– Toate încăperile sunt tencuite și gletuite la finit.
– Zugraveli, culoare alb, cu vopsele lavabile de interior la pereți și tavane în camera de zi, dormitor/dormitoare, baie, bucătărie, vestibul și grup sanitar unde este cazul.

Sistem incalzire: centrala termica, calorifere
– Instalațiile termice sunt din țeavă de polipropilenă PP, cu sistem de distribuție arborescent.

– Centrală termică proprie Vaillant sau Veissman sau ceva similar de 24KW.

– În fiecare cameră se va monta câte un radiator conform indicilor termici, iar în băi se va monta radiator tip scăriță.

acces securizat

iluminat stradal

administrare imobil

Lift

parcari supraterane

spatii verzi

paza 24/24

loc de joaca

Contact Victory by Casa Nobel

Vezi toate anunţurile
Adelina Păun Casa Nobel

Întrebați despre această proprietate

Ansamblu promovat si pe Dezvoltatorimobiliar.ro

Ansambluri Rezidentiale in Brasov

Compare listings

Comparaţie
Adelina Păun Casa Nobel
 • Adelina Păun Casa Nobel