Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Victory by Casa Nobel situat in Zona Tractorul, Brasov, promovat pe platforma imobiliara  Tior.ro & DezvoltatorImobiliar.ro! Victory by Casa Nobel este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Apartamente 2 camere si Apartamente 3 camere.

Ansamblul rezidențial Victory by Casa Nobel este format din 9 clădiri, are spațiu verde amenajat pe 29% din suprafața terenului și se află pe strada Nicolae Labiș la numărul 33.
Cu un total de 718 apartamente și 10 spații comerciale, ansamblul rezidențial este structurat în 5 clădiri cu regim de înălțime mic (P+3E) și 4 clădiri cu regim de înălțime S+P+10E.
Acesta va dispune de un parc poziționat central cu o suprafață de 3200 mp, de adăpost ALA în cadrul clădirilor înalte și de locuri de parcare supraterane și subterane.

Victory by Casa Nobel este un proiect imobiliar rezidențial amplu din Brașov, calitate premium, dezvoltat cu capital străin, propriu.
Conceput de către o echipă consacrată formată din arhitecți, ingineri constructori, designeri de interior, designeri ambientali cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor, ansamblul rezidențial Victory by Casa Nobel vă oferă construcții sigure și durabile.

APARTAMENTE 2 CAMERE

57.15 mp – 61.21 mp

54,000 € – 57,000 €

APARTAMENTE 3 CAMERE

76.77 mp – 80.04 mp

70,000 € – 72,000 €

Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar, Rezervare: LA CERERE Avans: LA CERERE Plata integrală: Beneficiază de cel mai bun preț. Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală! În acest caz, apartamentul pe care îl dorești poate fi achitat integral în termen 1 lună de la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare. Investește eșalonat: Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în 3 tranșe. Alegând acest tip de achiziție, veți beneficia de un preț avantajos pentru locuința dumneavoastră și veți plăti: 30% avans – 30% la roșu – 40%la recepția apartamentului Prețul locuințelor, în acest caz, diferă ușor de prețurile valabile prin plata integrală la încheierea antecontractului de vânzare-cumpărare. Cumpară direct de la dezvoltator fără comision !

In constructie

Vezi evoluția lucrărilor:

5 clădiri cu regim de înălțime P+3E
4 clădiri cu regim de înălțime S+P+10E

Suprateran ( exterior ) – LA CERERE

Subteran ( interior) – LA CERERE

Structura de rezistenta: Structura de rezistență este alcătuită din pereți, stâlpi, grinzi și plăci din beton armat.

Ziduri exterior: Pereții de compartimentare exteriori se vor executa din zidărie de cărămidă de 30 cm termoizolată cu pachetul de termosistem cu vată bazaltică de 10 cm.

Compartimentare intre apartamente: Pereții despărțitori dintre apartamente se vor executa din zidărie de cărămidă cu grosimea minimă de 30 cm din cărămidă cu goluri.

Izolatie termica exterior: Termosistem cu vată bazaltică de 10 cm

Utiliati:
Apa – contor individual situat pe casa scării la fiecare nivel;
– Gaz – contor individual situat lângă ușa de intrare apartament conform proiectului tehnic;
– Electricitate – contor individual situat în spațiile tehnice special realizate în acest scop la fiecare nivel;
– Canalizare- se realizează legătura la canalizare a orașului;
– Internet și cablu – se vor realiza rețelele astfel încât furnizorii vor avea posibilitatea conectării fiecarui apartament.

Contorizare: apometre, contor gaz
Ferestre: Tâmplărie PVC profile Salamander cu geam tripan

Usa intrare: Ușile de acces în apartamente sunt uși metalice marca Megadoor cu toc și pervaz exterior metalic profilat și ramforsat și prag profilat înclinat. Foaia de ușă are o structură metalică îmbrăcată cu 2 plăci MDF și izolație interioară cu polistiren, rezultând astefel o izolație excelentă atât termică cât și fonică. Sistemul de închidere este monobloc cu 2 zăvoare în 3 puncte și 4 bolțuri fixe pe partea cu balamalele, având un înalt grad de siguranță.

Podele: gresie, parchet
– Bucătărie: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

– Baie: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

– Holuri: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

– Terasele: gresie ceramică de exterior rezistența la îngheț cu dimensiuni de cca 30×30 sau o altă dimensiune.

– Pardoseli parchet living și dormitoare: parchet laminat cu grosime de 10 mm și plinte de aceeași culoare care se va alege din variantele propuse de către dezvoltator.

Usi interior: marca Jeld Wen au o structură cilindrică-RSPK care oferă o stabilitate ridicată și o izolare fonică bună (greutatea suprafeței este de aproximativ 15 kg/mp). Finisajul Duritop este o suprafață stratificată cu mai multe straturi impregnate cu rășini termoizolante, care este potrivită pentru sarcini mari datorită densității superioare a suprafeței și rezistenței la abraziune

Finisaje bucatarie: gresie,  faianta. Plăci ceramice cu dimensiuni de cca. 30×60, montată de la înălțimea de cca. 90 cm până la înălțimea de cca. 150 cm de la nivelul pardoselii (un brâu de aprox. 60 cm înalțime și pe lungimea blatului de bucătărie), se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator

– Gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator

Finisaje baie: obiecte sanitare, gresie, faianta. Plăci ceramice cu dimensiuni de cca. 30×60, până la înălțimea de 2,10 m de la nivelul pardoselii pe toți pereții băii care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

– Gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator

– Vas de WC montat pe perete, suspendat și lavoar din gama Ideal Standard sau similar, material ceramic porțelanat culoare alb;

– Rezervorul de apă pentru WC este de tip îngropat livrat cu structură și echiparea de către Ideal Standard sau similar;

– Cada de baie acril de culoare albă 170×75 cm furnizată de Ideal Standard sau similar;

– Cabina de duș 90×90 poziționată pe pardoseală cu rigolă de scurgere;

– Bateriile pentru lavoar și cada de baie sunt tip monocomandă, cromate, cu nivel de zgomot redus și sistem de consum redus de apă furnizate de Ideal Standard sau similar pentru toate tipurile de camere de baie și grupuri sanitare

Pereti: vopsea lavabila alb
– Toate încăperile sunt tencuite și gletuite la finit.
– Zugraveli, culoare alb, cu vopsele lavabile de interior la pereți și tavane în camera de zi, dormitor/dormitoare, baie, bucătărie, vestibul și grup sanitar unde este cazul.

Sistem incalzire: centrala termica, calorifere
– Instalațiile termice sunt din țeavă de polipropilenă PP, cu sistem de distribuție arborescent.

– Centrală termică proprie Vaillant sau Veissman sau ceva similar de 24KW.

– În fiecare cameră se va monta câte un radiator conform indicilor termici, iar în băi se va monta radiator tip scăriță.

În prezent, zona Tractorul a devenit una dintre cele mai căutate zone din Brașov pentru locuințele noi, atât de către tinerele familii, cât și de către persoanele care doresc să se stabilească în oraș. Planurile de dezvoltare ale acestei zone sunt susținute și prin demersurile autorităților locale, care dezvoltă infrastructura, în conformitate cu planul urbanistic zonal, pro-european.

APARTAMENTE 2 CAMERE

57.15 mp – 61.21 mp

54,000 € – 57,000 €

APARTAMENTE 3 CAMERE

76.77 mp – 80.04 mp

70,000 € – 72,000 €

Casa Nobel este unul dintre primii investitori din zona Tractorul și reprezintă o redefinire a spațiului urban, unde se îmbină modernitatea, armonia și lifestyle-ul și care vă pune la dispoziție diverse servicii și funcţionalităţi unice!

Casa Nobel dezvoltă în zona Tractorul, în imediata apropiere a Mall-ului Coresi, 1.340 de apartamente în clădiri cu regim diferit de înălțime, în trei proiecte inedite, toate fiind situate pe str. Nicolae Labiș.

Victory By Casa Nobel
2021 (IN CONSTRUCTIE)
Lior By Casa Nobel
2021 (IN CONSTRUCTIE)
Rainbow By Casa Nobel
2021 (IN CONSTRUCTIE)

Compare listings

Comparaţie
Adelina Păun Casa Nobel
  • Adelina Păun Casa Nobel