Magnolia Urban Garden

Zona Straulesti, Bucuresti
  • INDISPONIBIL

Detalii

Actualizat la mai 29, 2020 la 10:58 am
  • ID Proprietate: T4956
  • Preț: INDISPONIBIL
  • Stadiu: In Constructie
  • An constructie: 2019
  • Compartimentare: Decomandat
  • Confort: 1
  • Structură de rezistență: Beton
  • Disponibilitate: Disponibil

Descriere

Ansamblul Magnolia Urban Gardens nu mai face parte din oferta portalului TIOR.ro

Cele 16 vile din complex, grupate pe două rânduri, dispun de locuri de parcare și gradină proprie. Aflate într-o zonă cu acces privat, spațiile comune ale ansamblului vor fi disponibile doar rezidenților și invitaților acestora. Standardele înalte de calitate ale structurii se află la același nivel cu designul elegant, special creat pentru a oferi o notă distinctă ansamblului de locuințe.

Magnolia Urban Gardens nu este doar un nou ansamblu de locuințe în București. Este răspunsul nostru la schimbările stilului de viață, de la nevoia de a ajunge rapid și ușor în orice colț al orașului până la dorința ca, la sfârșitul zilei, să te poți relaxa în propria-ți locuință de ca și cum și-ai trăi viața într-o casă de vacanță.

Amplasare
– Optarea pentru o casă construită în zona rezidențială din nordul orașului înseamnă alegerea unei locuințe ferită de aglomerația citadină zilnică, dar care îți oferă totodată acces rapid către orice zonă datorită infrastructurii transportului urban (metrou, autobuz, taxi).
Acces la transportul public
– Ansamblul se află în imediata vecinătate a stației Metrou Străulești, cea mai rapidă conexiune către orice punct al orașului, dar asigură, de asemenea, acces rapid la linii de transport de suprafață cu rute către centrul orașului, către cele două aeroporturi, centre comerciale sau zone de agrement din oraș și împrejurimi.
Grădinițe și școli
– Un criteriu foarte important în alegerea unei locuințe îl reprezintă situarea acesteia în proximitatea grădinițelor și a școlilor, centrele de educație a celor mai mici membri ai familiei. Varietatea acestora și posibilitatea de selecție este un atu important în favoarea Magnolia Urban Gardens.
Zone de relaxare
– Complexul rezidential Magnolia Urban Gardens are o amplasare perfectă pentru un stil de viață activ și sănătos: În zonă vei găsi parcuri, locuri de joacă, terenuri de tenis sau fotbal, piscine, centre wellness. Sau poate vrei să te relaxezi mergând la teatru, participând la vernisaje, meditând ori bucurându-te de copilul tău care a găsit locul perfect pentru distracție, Acum le poți face pe toate în aceeași zi, pentru că ai tot ce ai nevoie lângă casa ta.
Puncte de interes
– Pentru atunci când apar situații neprevăzute, e bine să știi că în zonă se află cel puțin 6 farmacii, 11 clinici și cabinete private, 9 bănci și ATM-uri.
Aprovizionare
– Pentru cumpărăturile zilnice ai în apropriere 22 de magazine de tip supermarket, cum ar fi Lidl, Mega Image, Carrefour, Profi sau piețe agroalimentare.
– Pentru cumpărături cu utilizare îndelungată, vei putea ajunge în timp scurt la hipermarketurile și magazinele din galeriile Coloseum Shopping Center sau Baneasa Shopping City sau, pentru casa și gradina ta, la magazine ca Leroy Merlin, Dedeman, Ikea, Brico Depot, Hornbach sau Mobexpert.
Restaurante si cofetarii
– Sunt zile în care vrei să te răsfeți cu un prânz delicios sau un desert încântător imediat ce ajungi acasă. Vei putea alege din cele 21 de restaurante sau cofetării aflate la doar câteva minute de casa ta.

Întrebați despre această proprietate

Calculator Ipotecar

Lunar
  • Rata lunara
%

Proprietăţi din ansamblu

Listări similare

Compare listings

Comparaţie