Afla toate detalile legate de proiectul rezidential Lake Residence situat in Zona Ovidiu, Constanta promovat pe platforma imobiliara  Tior.ro & DezvoltatorImobiliar.ro! Lake Residence este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Case/Vile 4 camere.

Cauți un nou mod de a locui? Noi l-am găsit. Mai exact, ne aflăm în inima Dobrogei, în zona de sud a orașului Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol.

Încă de la prima vedere a zonei, simți deja o atracție care va dăinui mult timp de acum înainte. Aici, trecutul și viitorul se împletesc armonios, iar oamenii trăiesc în comuniune cu natura, departe de aglomerația urbană.

Toate acestea au dus la conceperea unei noi viziuni despre locuit. Rezultatul? Ansamblul rezidențial Lake Residence, unic nu doar în Dobrogea, ci în întreaga țară.

Dacă iubești liniștea, verdeața și o panoramă inedită, dacă visezi la propria vilă care îți oferă lux și un stil de viață aparte, atunci Lake Residence este locul ideal pentru tine.

Întins pe o suprafață de 60.000 mp, cu deschidere directă la lacul Siutghiol, proiectul cuprinde 150 de unități locative, dintre care doar 30 mai sunt disponibile. Vilele sunt de tip duplex cu regim de înălțime P + 1E + terasă acoperită. Fiecare unitate are o suprafață totală de 220 mp, iar suprafețele utile sunt cuprinse între 126-130 mp.

În interiorul fiecărei vile vei regăsi 3 dormitoare, living, bucătărie, 2 băi, dressing, terasă acoperită la etajul 2 cu o suprafață de 68-69 mp utili. Casele sunt dotate cu încălzire în pardoseală. Locuitorii se pot bucura de propria curte, amenajată cu gazon, pe un lot de teren de aproximativ 200-250 mp.

Pentru că iubim natura, am inclus în cadrul proiectului și un parc public de 7000 mp, cu un monument istoric recent reabilitat, respectiv o fortificație romano-bizantină.

CASE/VILE 4 CAMERE

215.89 mp – 219.47 mp

190,000 € – 190,000 €

Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Rezervare: LA CERERE

Avans: LA CERERE

Cumpară direct de la dezvoltator fără comision !

P +1E + Terasa

Suprateran ( exterior ) – 

Subteran ( interior) – 

Structura de rezistenta: beton

Ziduri exterior: caramida

Compartimentare intre apartamente: caramida

Izolatie termica exterior: polistiren

Utiliati: Catv, Gaz, Canalizare, Apa, Curent electric

Descriere utilitati: Utilități trase la poartă

Contorizare: apometre, contor gaz

Ferestre: pvc

Usa intrare: metal

Descriere podele: sapa mecanizata

Descriere pereti: Pereti tencuiala mecanizata

Sistem incalzire: centrala termica, incalzire pardoseala

iluminat stradal

spatii verzi

acces securizat

Zona de Relaxare

Loc Parcare

Drumul spre casă va fi întotdeauna plăcut! Accesul spre Lake Residence se face pe DN2A, prin sensul giratoriu de la intrarea în orașul Ovidiu. Carosabilul este asfaltat complet.

Am ales în mod strategic terenul pentru dezvoltarea ansamblul Lake Residence, atât datorită poziției cu vedere superbă spre lacul Siutghiol, cât și pentru accesul facil din punctele cheie ale județului Constanța.

Așadar, fie că ai ales ca destinație stațiunea Mamaia, aeroportul Mihail Kogălniceanu, centrul Constanței sau centrele comerciale din zonă, mereu drumul tău spre casă va fi scurt, datorită distanțelor mici.

CASE/VILE 4 CAMERE

215.89 mp – 219.47 mp

190,000 € – 190,000 €

Fii tu unul din viitorii proprietari ai unei vile din cadrul Lake Residence! Profită de oportunitatea de a fi parte dintr-un club rezidențial exclusivist, unic în România. Intră în contact cu noi și programează o vizionare.

Compare listings

Comparaţie
Birou Vanzari Lake Residence
  • Birou Vanzari Lake Residence