Green Pallady Residence

Zona Titan, Bucuresti
  • INDISPONIBIL

Detalii

Actualizat la mai 29, 2020 la 11:03 am
  • ID Proprietate: T5118
  • Preț: INDISPONIBIL
  • Stadiu: In Constructie
  • An constructie: 2019
  • Compartimentare: Decomandat
  • Confort: 1
  • Structură de rezistență: Beton
  • Disponibilitate: Disponibil

Descriere

Ansamblul rezidential Pallady Green Residence, dispune de toate utilitatile sectorului 3 precum si locuri de parcare subterane, pentru fiecare unitate locativa.

Ansamblul Pallady Green Residence reprezinta un nou proiect imobiliar format din 2 blocuri de apartamente , cu un regim de inaltime P+3+4R+5R ce ofera in total  un numar 200 de locuinte noi cu una, doua si trei camere camere avand suprafete intre 46,65 mpc si 105.00 mpc, construite ideal, astfel incat sa fie spatioase, bine impartite si cu finisaje de calitate  incluse in pret (gresie, faianta, parchet – modelul acestora fiind unul prestabilit).
Apartamentele sunt dotate cu prize, intrerupatoare, centrala termica proprie 24 kw, radiatoare, obiecte sanitare, usa metalica intrare, usi de interior, tamplarie termopan.
Fiecare apartament are asigurat  loc de parcare subteran.

Pallady Green Residence este un ansamblu rezidential cu 4 etaje si 47 de apartamente situat in zona Titan – Ozana intr-un ambient placut, verde, linistit in strada Postasului nr. 31, si se situeaza, la 5 minute de statia de metrou 1 decembrie 1918, autobuze 311, 101,  la 3 minute de supermarketul Auchan, la 1 minut de scoala generala nr. 116 si gradinita cu program normal nr. 68.

Imobilele din ansamblul Pallady Green Residence, se realizeaza in conformitate cu cele mai stricte cerinte si standarde in vigoare privind calitatea si rezistenta la seism conf codului emis in 2013, din beton armata de cea mai buna calitate cu ceriticare ISO pt grinzi, stalpi si placi de separare, peretii integral din caramida Porotherm atat la interior cat si la exterior ,peste care se va aplica sistemul de anvelopare de ultima generatie.

Termenul de predare la cheie va fi luna Iunie 2019  atunci cand va fi finalizat primul bloc, urmat ulterior de cel de al doilea.

Pallady Green Residence, este situat în Titan, pe Str Postasului nr 31, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun si intre 2 statii de metrou, avand in vecinatate principalul pol comercial din zona de est a capitalei: centrul comercial Pallady (Metro, Auchan, Dechatlon, Jysk,Dedeman, Kika, Jumbo), centrul comercial Ikea , avand acces rapid catre centrul orasului si importante puncte de interes din zona de est: Parcul Titan , Mall Park Lake Plaza  Piata agroalimentara Salajan si se afla în apropierea iesirii pe autostrada A2,  la doar 2 km distanta.
Facilitatile oferite si finisajele de exceptie, sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia catre acest proiect atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte noi.

Întrebați despre această proprietate

Calculator Ipotecar

Lunar
  • Rata lunara
%

Listări similare

Compare listings

Comparaţie