Cuzino 106

Zona Pipera, Voluntari, Ilfov
 • VANDUT

Detalii

Actualizat la iunie 17, 2020 la 7:49 am
 • ID Proprietate: T3945
 • Preț: VANDUT
 • Nr. Camere: 2,3
 • Stadiu: Finalizat
 • An constructie: 2019
 • Compartimentare: Decomandat
 • Confort: 1
 • Structură de rezistență: Beton
 • Disponibilitate: Disponibil

Descriere

Cuzino 106 – More than a home!

Cuzino 106 este un concept rezidențial boutique, cu regim redus de inaltime (S+P+2+3) ce cuprinde 19 apartamente de tip studio, 2 camere sau 3 camere, cu suprafeţe generoase si compartimentari moderne, cu parcare subterana si cu terase foarte mari.
Constructia acestuia a pornit de la principiul de a oferi mai mult decat o casa. Ne-am gandit sa iti prounem Acasa, un spatiu de locuire elegant, familiar, generos si eficient compartimentat, folosind cele mai bune finisaje din piata si surprinzand prin arhitectura moderna semnata de PURAN.

Despre Arhitect:
Puran Architecture & Design
 este o companie românească privată, fondată de Sorin Puran, arhitect senior și membru al Quattro Design Team, Quattro Architecture & Design, Quattro Design Plus și Creative Graphics.. Compania este formată dintr-o echipă tânără de arhitecți cu un accent deosebit pe design.
Conceptele noastre sunt elaborate cu atenție printr-o înțelegere a nevoilor în schimbare. Anticipam unicitatea preferintelor si asteptarile mari ale clientilor nostri. Proiectele noastre creează o sinergie între locuri și clădiri, ce oferă inspirație estetică .

 Despre Proiect:
Cuvinte precum confort si rafinament  definesc intr-un mod foarte clar notiunile de arhitectura care au stat la baza proiectarii. Confortul fiecarui apartament este asigurat de layout-ul apartamentelor, asa cum rar intalnesti in piata rezidentiala de astazi, de materialele de cea mai buna calitate, dintre care as nominaliza tamplaria de aluminiu de la Reynaers, incalzire in pardoseala, parchet triplu stratificat si de toate facilitatiile unei locuinte durabile si moderne.

Vino să vezi ce înseamnă să locuieşti altfel!
Un proiect exclusiv Green Angels #RealEstateWithAFlairForStyle

Cuzino 106  este amplasat intr-o zona linistita, verde, pe Strada Drumul Potcoavei in zona Iancu Nicolae – Pipera.
Pozitionat exceptional, in zona de nord a capitalei, accesul facandu-se din Strada Erou Iancu Nicolae, aproape de punctele de interes pentru viitori locatari , dar si cu acces facil la mijloace de transport (Statia Jolie Ville – RATB 301 la 500 m), gradinite, scoli, zone pentru petrecerea timpului liber.
Ansamblul este ideal pentru familiile cu copii, in imediata apropiere situandu-se mai multe centre de invatamant: Liceul Francez, Liceul Teoretic Mark Twain, Olga Gudynn International School, British School, Gradinita Buterfly sau Harmony Tree Montesory, cat si pentru tineri, care pot beneficia de o multitudine de magazine, centre comerciale dar si de agrement. La scurta distanta se afla ansamblul comercial Carrefour -Metro, odata cu mai multe puncte de relaxare : Galeria Jollie Ville, Gradina Zoologica si Mall-ul Baneasa Shopping City, dar si o varietate de restaurante : Phill (2 min pe jos), Studio 80, Green Garlic PUB, Doncafe Braserie, Restaurant Tecadra. Iar pentru doamne si domnisoare la 7 min de mers pe jos exista Chateau Maison de Beaute, sau Jovsky Studio la 2 km.

Calculator Ipotecar

Lunar
 • Rata lunara
%

Proprietăţi din ansamblu

Listări similare

Compare listings

Comparaţie