GREENFIELD Copou Iasi consum de energie aproape egal cu zero

Impact Developer&Contractor va construi un ansamblu rezidential in Iasi. Proiectul GREENFIELD Copou va fi demarat în a doua jumătate a anului şi este proiectat pentru a obţine certificarea BREEAM Excellent.

Situat în zona Copou, una dintre cele mai atractive zone rezidenţiale din Iaşi, GREENFIELD Copou va cuprinde 1.096 apartamente, dispuse în blocuri cu regim redus de înălţime (2S+P+5E). Apartamentele au o tipologie variată, de la studiouri, la apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere şi beneficiază de finisaje şi dotări premium, spaţii vitrate ample şi compartimentări eficiente.

“GREENFIELD Copou este rezultatul eforturilor noastre continue de îmbunătăţire a calităţii locuirii şi suntem încrezători că locuitorii din Iaşi vor rezona foarte bine cu ce promitem noi prin acest ansamblu rezidenţial. Ne angajăm să construim un proiect sustenabil, care să le aducă beneficii considerabile locuitorilor, să ofere un mediu înconjurător mai sănătos şi să se integreze armonios în zona Copou. Ne dorim să închegăm în jurul acestui proiect o comunitate de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, de apropierea faţă de natură şi care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului. Cred că mixul deosebit de atribute pe care GREENFIELD Copou îl oferă are potenţialul de a-l transforma într-un reper al dezvoltărilor rezidenţiale din Iaşi”, a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer&Contractor.

GREENFIELD Copou urmăreşte modelul de succes GREENFIELD Băneasa, din Bucureşti, definit de armonia cu natura. Astfel, 42% din suprafaţa terenului pe care se dezvoltă ansamblul va fi alocată spaţiilor verzi, asigurând zone de relaxare şi spaţii de joacă pentru copii. Sustenabilitatea proiectului este întregită de parcarea exclusiv subterană, care permite ca în interiorul ansamblului să nu existe trafic auto. Pentru a încuraja un stil de viaţă sănătos pentru rezidenţi, pe lângă spaţiile verzi, sunt prevăzute piste şi locuri de parcare pentru biciclete, dar şi staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

Compare listings

Comparaţie