Cum adaug un anunt?

  • Pasul 1

Completeaza formularul de adaugare anunt – il gasesti in coltul din dreapta sus al tuturor paginilor din site in “Contul meu”. 

Daca ai ajuns in pagina care arata ca mai jos, inseamna ca esti in locul potrivit. Odata intrat in cont identifica butonul „Obtineti Pachetul”,

  • Pasul 2

Obtineti pachetul de promovare cel mai potrivit pentru tine. Fiecare nou membru al siteului beneficeaza un pachet “Gratis” ce contine 1 anunt pentru o perioada de 12 luni – incepand din momentul in care anuntul este activ pe site.

  • Pasul 3

Completeaza datele din formular: titlu, categoria potrivita anuntului tau, poze etc. si la final da click pe butonul de publicare: “Adauga Anunt”

  • Pasul 4

Tior.ro este deosebit in piata imobiliare – fiecare anunt va trece printr-un proces de verificare . Transparenta si corectitudinea sunt cele mai importante lucruri pe care vom punem mare accent. Din acesta motiv, dupa ce au fost completate campurile obligatorii ale anuntului si ai apasat butonul „adaugati anunt” mai ai de asteptat doar cateva minute pentru ca anuntul tau sa fie activ pe site, pana atunci el se va afla in procesul de verificare statusul anuntului tau fiind „In asteptare”.

Procesul de verificare al anunturilor poate sa dureaza pana la 24 de ore. In momentul in care anuntul tau va deveni activ vei primi o notificare pe adresa de email completata odata cu datele  de creare a contului cat si in sectiune de mesaje a contului tau.

Compare listings

Comparaţie