O noua casa. Un nou inceput. Romana Residence Arad

Romana Residence este cel mai nou cartier rezidential din Arad, situat in Gradiste, la doar 5 minute de centrul orasului.
Terenuri si locuri de casa cu toate utilitatile asigurate in Arad, Gradiste.

In Romana Residence iti punem la dispozitie parcele si locuri de casa cu suprafete cuprinse intre 250 si 1000 mp pentru a-ti construi, fie in regie proprie fie cu ajutorul nostru casa mult visata. Beneficiezi de posibilitatea unica de a avea propria casa intr-un cartier modern si de a locui alaturi de oameni care impartasesc aceleasi valori: o viata frumoasa traita in aer curat, liniste si intimidate, oameni care vor sa se bucure alaturi de familiile lor de o viata de calitate. Toate locurile de casa beneficiaza de bransamente / racordari utilitati la limita proprietatii: gaz, electricitate, apa, canalizare, internet, cablu tv.

De ce a devenit Romana Residence cel mai bine vândut cartier de case din Arad?
“Locație, locație, locație” este o sintagmă obișnuită în domeniul imobiliar. Și este un sfat bun – cu excepția unui singur lucru: majoritatea oamenilor nu înteleg ce înseamnă cu adevărat o locație bună. Însă, aflăm răspunsul în acest interviu, oferit de doamna Florina Duma – Director Executiv Romana Residence).

Interviu: CLICK AICI

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati: admin@tior.ro

Compare listings

Comparaţie