Comparați ofertele

O noua aplicatie pentru sanatatea ta

O noua aplicatie pentru sanatatea ta
Tehnologia construita pentru a ajuta oamenii sa duca o viata mai buna este deja de mult timp prezenta in telefoanele noastre. De la aplicatii de productivitate, time management, banking si fitness, ne folosim de software pentru a lua decizii informate pentru noi si sanatate noastra. Din 2019 ne vom completa suita de aplicatii cu Sensio Air, carene ajuta sa ne tinem alergiile sub control. Acest instrument este conectat la sute de de senzori din toata lumea si te notifica in momentul in care concentratia de alergeni care te-ar putea afecta creste, pentru a te putea pregati si lua masurile necesare.
Pe portalul imobiliar Tior.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

Postări asemănatoare

Emisiune de obligațiuni de success a Cordia în Ungaria

Emisiune de obligațiuni de success a Cordia în Ungaria. Dezvoltatorul rezidențial obține...

Mai multe

O noua casa. Un nou inceput. Romana Residence Arad

Romana Residence este cel mai nou cartier rezidential din Arad, situat in Gradiste, la doar 5...

Mai multe

Calitatea se simte acasa in Adora Park- Apartamente noi de vanzare Arad

Adora 2 devine realitate. Adora Park Arad a început construcția celui de-al doilea bloc în...

Mai multe