Comparați ofertele

GPS-ul ar putea deveni istorie

GPS-ul ar putea deveni istorie
Unul dintre principalele beneficii ale telefoanelor inteligente este sistemul de harti Google care ne ajuta sa ne orientam oriunde am fi in lume. Dar, pe masura ce tehnologia se dezvolta si devenim din ce in ce mai obisnuiti cu lucruri din ce in ce mai simple si mai eficiente, unele dintre functionalitatile oferite de Google Maps au devenit nesatisfacatoare. Gigantul tech a venit insa cu o solutie: visual positioning system (VPS) . Problema cel mai des intalnita cu sistemul de Maps este ca e dificil pentru utilizatori sa identifice punctele cardinale, implicit sa urmareasca indicatiile vocale de tipul „mergi spre sud” si directia pe care se afla inainte de a porni navigarea. Noua tehnologie ar urma sa te pozitioneze intr-un spatiu 3D cu ajutorul camerei foto, sa identifice directia de mers si sa informatii despre spatiile din jur.
Pe portalul imobiliar Tior.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

Postări asemănatoare

Emisiune de obligațiuni de success a Cordia în Ungaria

Emisiune de obligațiuni de success a Cordia în Ungaria. Dezvoltatorul rezidențial obține...

Mai multe

O noua casa. Un nou inceput. Romana Residence Arad

Romana Residence este cel mai nou cartier rezidential din Arad, situat in Gradiste, la doar 5...

Mai multe

Calitatea se simte acasa in Adora Park- Apartamente noi de vanzare Arad

Adora 2 devine realitate. Adora Park Arad a început construcția celui de-al doilea bloc în...

Mai multe