Comparați ofertele

GPS-ul ar putea deveni istorie

GPS-ul ar putea deveni istorie
Unul dintre principalele beneficii ale telefoanelor inteligente este sistemul de harti Google care ne ajuta sa ne orientam oriunde am fi in lume. Dar, pe masura ce tehnologia se dezvolta si devenim din ce in ce mai obisnuiti cu lucruri din ce in ce mai simple si mai eficiente, unele dintre functionalitatile oferite de Google Maps au devenit nesatisfacatoare. Gigantul tech a venit insa cu o solutie: visual positioning system (VPS) . Problema cel mai des intalnita cu sistemul de Maps este ca e dificil pentru utilizatori sa identifice punctele cardinale, implicit sa urmareasca indicatiile vocale de tipul „mergi spre sud” si directia pe care se afla inainte de a porni navigarea. Noua tehnologie ar urma sa te pozitioneze intr-un spatiu 3D cu ajutorul camerei foto, sa identifice directia de mers si sa informatii despre spatiile din jur.
Pe portalul imobiliar Tior.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.
img

Tior.ro

Postări asemănatoare

Cordia Romania a vandut aproape o treime din prima faza a Parcului20

Cordia România a vândut 30% din prima fază a Parcului20 și anunță noi dezvoltări de proiecte...

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro

Primarul Gheorghe Falcă, prezent la urne

Duminică, 26 mai 2019, la orele amiezii, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, însoţit de...

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro

Românii vor spaţii verzi, piscine sau cluburi de golf lângă casă

Românii nu mai caută o simplă locuinţă atunci când vor să se mute, ci este obligatoriu ca...

Mai multe
Tior.ro
de Tior.ro