Ateneo Village: 1300 de apartamente noi in nordul Timisoarei

Unul dintre cei mai mari producatori de energie din Italia dezvolta in nordul Timisoarei un cartier cu 1300 de apartamente noi cu multiple facilitati.
Ateneo Village Timisoara va fi primul ansamblu rezidential integrat din Timisoara. Va include un supermaket si intreg proiectul va avea noua terenuri de sport, o gradinita, un centru comercial, dar si mai multe spatii la parterul cladirilor care vor putea gazdui pâna la 120 de magazine, numeroase locuri de joaca pentru copii, un parc de 16.000 de metri patrati si intreaga infrastructura specifica unui proiect de astfel de dimensiuni, de la drumuri si alei pietonale la spatii verzi.

Primele doua cladiri, insumând 102 apartamente, vor dispune de 104 locuri de parcare in subteran si 110 locuri de parcare supraterane.
Ansamblul este amplasat in zona Torontalului, una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare imobiliara a orasului, in apropierea Universitatii de Agronomie si Medicina Veterinara.

Prima faza a proiectului va include 153 de apartamente noi in trei cladiri, in urma unei investitii de aproximativ 10 milioane de euro – exclusiv din fondurile companiei. In prezent se realizeaza lucrari la structura etajului cinci al primelor doua cladiri, al caror termen de finalizare este primavara anului 2021 – cea de-a treia cladire va fi livrata la finalul anului viitor.

FRI-EL Buildings este divizia de dezvoltare a grupului italian FRI-EL Green Power, unul dintre cei mai mari producători de energie regenerabilă din Italia, cu o producție totală de peste 1 GW. Grupul deține 28 de parcuri eoliene doar în Italia, cu o capacitate totală de producție 950,55 MW, reprezentând 9% din capacitatea totală de producție de energie eoliană din Italia. Investițiile pe acest segment vor continua și în viitor, compania urmând să dezvolte noi capacități de producție cu un total de 100 MW. În plus, grupul mai deține și 24 de capacități de producție de biogas și 15 unități de producție a energiei hidroelectrice.

 

Alăturați-vă discuției

Compare listings

Comparaţie