Contemporan Residence Iasi

Birou Vanzari Dezvoltator la Contemporan Residence Iasi

Suna 0370509126

Tip Proprietate

  • 78% 2 Camere
  • 11% 3 Camere
  • 11% ANSAMBLURI REZIDENȚIALE

Status Proprietate

  • 100% VÂNZARE

Oras Proprietate

  • 100% Iași

Despre Contemporan Residence Iasi

PEG CONSTRUCT – SUNTEM O ECHIPĂ UNITĂ ȘI SOLIDĂ, NĂSCUTĂ ÎN 2006.
Ajunsă la peste 150 de membri în cei 15 ani de activitate, toți dedicați și implicați în a construi comunități civilizate și sustenabile pentru generațiile de azi și de mâine.

Până în prezent, PEG Construct a ridicat și livrat peste 1.500 unități locative noi în Iași – apartamente și case, având ca plan viitor să construiască încă 1.200 de locuințe în anii următori și să se perfecționeze cu tehnici și concepte noi. Proiectele rezidențiale se adresează atât celor tineri ce visează la o locuință nouă, proaspete familii, investitori sau oricui recunoaște că o locuință nouă reprezintă un ‘upgrade’ în viața lor! PEG Construct este parte din Petro Grup, companie activă din 1992.

RESPONSABILITATE
Realizăm cu responsabilitate aceste apartamente pentru a fi case durabile pentru generațiile viitoare, în care să se regăsească condiții mai bune decât am avut noi, așa cum își dorește orice părinte pentru copiii săi.

EXPERIENȚĂ
În cei 15 ani de activitate ne-am perfecționat ca sistem de lucru, ne-am sudat ca echipă, conlucrăm pentru buna desfășurare a etapelor de lucru, totul pentru ca apartamentele să fie livrate la timp și în condiții optime.

INOVAȚIE
În construcția apartamentelor și blocurilor aplicăm tehnici și concepte noi care creează o stare bine, o plăcere de locuire în fiecare zi, dar mai ales o comunitate. Aceste detalii ii unesc pe vecini și pe copii în prietenii pe viață.
Locul perfect în care să locuiești.

ALEGE VIITORUL
STILULUI DE VIAȚĂ URBAN.
Contemporan Residence — apartamente noi în Păcurari, lângă Kaufland.

Filtrează după:

0 Recenzii

Sorteaza:
Aici puteți scrie recenzii

Aici puteți scrie recenzii

Compare listings

Comparaţie